Як поводяться у коханні жінки всіх знаків зодіаку! Влучно на усі 100!

Як поводяться у стосунках жінки різних знаків зодіаку. Дізнайтеся, чого очікувати від вашої половинки і як вона може вчинити у конфліктній ситуації, передають Патріоти України.

Овен

Овни дуже романтичні натури. Напевно, це найвразливіший знак: вони вміють надихати, бути чуттєвими, піклуватися і бути ніжними.

Жінки-Овни віддаються стосункам цілком і повністю. Але при цьому залишаються впевненими в собі, активними та чітко знають свою мету в житті.

Їй ніколи сумувати: все, що було в минулому, залишається тільки там. Жінка-Овен живе на позитиві, інакше її перестануть надихати почуття, і тоді стосунки приречені.

Будьте цілеспрямованим, рішучим, і серце жінки-Овна належатиме тільки вам!

Телець

Жінка-Телець, як і її знак, приземлена і спокійна. Її незворушності можна тільки позаздрити. Хто-хто, а вона не буде виставляти свої почуття напоказ. Може скластися враження, що ви їй байдужі і нецікаві, але тільки тому, що вона вміє себе контролювати.

У коханні для жінки-Тельця найголовніше – це земні речі: комфорт, гроші та матеріальна стабільність. Її тягу до всього розкішного складно приховувати, хоча докладати для цього особливих зусиль не в стилі жінки-Тельця.

Прояв кохання також досить прагматичний: їжа, сон і домашній комфорт, що ще потрібно для щастя? Тому, якщо вам хочеться постійності та стабільності, то така жінка точно для вас.

Щоб завоювати її, потрібно вміти заробляти гроші, адже саме від цього залежить перспектива ваших взаємин.

Близнюки

Жінки-Близнюки – як повітря: можуть бути холодними і гарячими одночасно. Вони – як вітер, який то охолоджує запал, то починає сам створювати бурю в пустелі. Нудьга в стосунках – це не про неї. Домашні турботи і побут також нецікаві, враховуйте це.

У коханні жінка-Близнюки керується більше розумом, ніж почуттями та емоціями. Вона постійно аналізує та зауважує важливі факти, хоча зі сторони здається безтурботною і нерозсудливою.

У таких жінок є слабкість до флірту і кокетування, адже саме цим способом вони отримують свою дозу уваги від чоловіків. Але багато хто сприймає таку поведінку за прояв щирих почуттів і емоцій. Жінкам-Близнюкам властиво змінюватися: недарма кажуть, що в них живе дві людини, і ніколи не знаєш, хто з тобою розмовляє.

Рак

Рак відрізняється тонкою душевною організацією. Як правило, таким жінкам дуже важлива підтримка чоловіка, вона легко піддається почуттям та емоціям.

Це дівчата-мишки, вони переживають всі ситуації всередині та можуть довго нудьгувати за минулим. При цьому для них головне не красиві слова, а все, що дає можливість відчути себе коханою і потрібною.

Якщо ви чоловік з багатим внутрішнім світом, вмієте проявляти почуття і цінувати турботу, то з вами жінка-Рак точно буде щаслива. А якщо вам потрібна домашня дівчина, яка вміє створювати затишок і готувати смачну вечерю, то наші вітання, ви її знайшли.

Лев

Така жінка має потребу в постійному коханні й обожнюванні. Вона хоче бути в центрі уваги і не буде миритися з меншим. Жінці-Леву складно зустріти гідного за її мірками чоловіка, адже з таким вогненним характером вона далеко не кожному підкорятиметься.

Тому, коли справа доходить до любові, вона активна, вольова і часто проявляє командирський характер. У стосунках така дівчина вимагає, щоб все було чітко і зрозуміло. Все або нічого.

Незважаючи на такий грубий характер, зовні жінки-Леви – це втілення краси та розкішного стилю.

Навіщо відмовляти собі в чомусь, якщо можна отримувати від життя все найкраще? Красиві вчинки, слова, постійні компліменти радують її самолюбство. Без цього – можете не чекати уваги зі сторони жінки-Лева.

Діва

Жінки-Діви – це суцільна чистота, щирість і відкритість. Любовні інтриги не для неї, а почуття кокетства і тим паче розбещеності їй взагалі не знайомі. Діва зовсім не володарка чоловічих сердець. Але це означає, що вона з усією відданістю чекатиме одного єдиного. І коли Діва такого зустріне, то залишиться з ним назавжди найвірнішою і найнадійнішою супутницею життя.

Зауважте, жінка-Діва не з тих, кого так легко спокусити красивими словами і подарунками. Будьте щирими і дайте їй час, щоб розкритися у всій красі. Іноді боязнь зробити помилку змушує Діву приховувати найніжніші та найглибші почуття до чоловіка. Врахуйте це, і тоді ви побачите все найпрекрасніше, що є в жінці-Діві.

Терези

Жінки-Терези просто створені для кохання. Ось тільки це не вони повинні кохати, а їх. І не просто кохати, а обожнювати і носити на руках. Тільки в таких випадках Терези будуть щасливі та зможуть стільки ж віддавати партнеру.

Для шлюбу Терези завжди вибирають чоловіка, який сильніший. До кохання ставляться просто, як і до життя. «Жити сьогоднішнім днем» – це девіз Терезів.

Якщо стосунки порушуватимуть внутрішню гармонію і красу цих жінок, то надовго вони у вашому житті не затримаються. Спокійне життя, без сцен, скандалів і криків – ось те, що потрібно таким романтичним натурам.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон – це суцільна енергія, впевненість у собі та сексуальність. Такі жінки завжди на вигляд дуже привабливі і спокусливі. Навіщо придумувати плани щодо завоювання чоловіків, якщо вони самі падають до її ніг?

Такі дівчата можуть підсвідомо маніпулювати, володарювати і пригнічувати. Іноді вони суперемоційні, а через секунду вже закриваються в собі та не помічають навколишній світ.

Стосунки з такими дівчатами не будуть спокійними. Жінка-Скорпіон – це суцільний магніт і сильні почуття. Вона жадає їх, вони їй фізично необхідні. Якщо вийде так, що чоловік не схильний висловлювати свої емоції, то Скорпіон буде навмисно його провокувати.

Стрілець

Часто Жінка-Стрілець дуже прив’язується до першого кохання і протягом усього життя хоче прожити його знову і знову. Але незважаючи на це, вона високо цінує свободу. Стрілець не терпітиме чоловіка, який обмежує її права і бажання. Для щастя їй потрібно небагато: будиночок в тихому місці, велика сума грошей і періодичний відпочинок за кордоном.

Але не варто думати, що це меркантильна особистість. Жінки-Стрільці досить відкриті та щирі. Їх приваблюють стосунки, де багато нового, цікавого, коли переповнюють почуття й емоції. Тому у такої дівчини вроджена тяга до пригод, в тому числі й любовних.

Козеріг

Жінка-Козеріг має серйозний характер. Часом вона здається всім суворою і неприступною. Ще з раннього дитинства Козеріг знає, чого хоче.

У коханні часто керується сухим розрахунком, намагаючись зрозуміти, наскільки корисні ці стосунки.

Кохання з жінкою-Козерогом земне, як і її стихія. Для неї найважливіше – відповідальність за сім’ю, її забезпеченість. Тільки серйозний чоловік може привернути увагу Козерога, тим паче, що з людьми він сходиться важко. Таким чином людина відгороджує себе від несерйозних стосунків.

Почуття у дівчини-Козерога дозрівають повільно, але якщо вам вдалося домогтися її кохання, не сумнівайтеся, це по-справжньому.

Водолій

Жінка-Водолій, напевно, найбільш непередбачуваний знак з усього гороскопу. Вона абсолютно сеkсуально відкрита! Принцип «ніякого сеkсу на першому побаченні» – це не про них.

У любові такі дівчата дуже романтичні, чуттєві та щедрі. Але паралельно з цим бувають байдужі, інтелектуальні та незалежні. Цим вони і приваблюють чоловіків. Своєю відкритістю, в якійсь мірі нахабством і демократичними поглядами Водолії відрізняються від інших жінок.

Риби

У Рибах чоловіків привертає чарівність і загадковість. Вони милі, привітні та всім відповідають посмішкою. Шарм, який виходить від такої дівчини, нікого не залишить байдужим.

Романтичність і мрійливість у Риби в крові. Але, на жаль, часто у таких дівчат кохання жертовне: вони ідеалізують свого чоловіка і готові віддаватися йому повністю. У майбутньому такі стосунки закінчуються повним розчаруванням.

Найчастіше саме Риби вибирають грубих і жорстоких чоловіків, називаючи їх мужніми і сильними. Після кількох невдач вони можуть змінити свої пріоритети і шукати того, хто здатний дарувати почуття і справжнє кохання. І ось тоді Риби розкриваються по-справжньому.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...