Як уникнути пасток першого понеділка весни: Гороскоп на 6 березня

6 березня мало що вдаватиметься швидко і легко. До всього доведеться докласти часу і зусиль. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день помилкових рішень і невдалих експериментів, - говорить астрологиня. – Не варто прагнути швидкого й остаточного вирішення проблем. Цього дня легко можна зруйнувати досягнення попередніх тижнів. Не час починати нового курсу навчання. Він не принесе ані користі, ані задоволення. Утримайтеся від публікації реклами свого бізнесу. То буде антиреклама. Якщо хочете перетворити перший понеділок весни у найкращий день в році, спробуйте проаналізувати свої невдачі і виправляти помилки. Це дозволить не лише покращити результати своєї роботи, але й досягати кращих результатів у найближчому майбутньому. Відкладіть похід до косметолога. Краще не піддавати шкіру активним процедурам. Навіть якщо йдеться про очищення. Гіпертонікам необхідно пильнувати за самопочуттям. Незабаром повня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Нагадають про себе колишні борги. Скористайтеся заощадженнями, аби нікому нічого не бути винними. Обережно з пошуком партнера. Змінювати одного на іншого не слід. Про вас пліткуватимуть усі, кому не лінь.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Понеділок виявиться непростим, але цікавим. Ви не готові до змін, тому всіляко опиратиметеся їм. Передчуття не підведуть. Легко передбачатимете майбутнє для себе і рідних.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно намагаєтеся щось докорінно змінити. Якщо в житті інших події кипітимуть, вам краще рухатися малими кроками. Інакше завдасте собі шкоду. Утримайтеся від першого внеску за нерухомість. Придбаєте кота у мішку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші надходитимуть вчасно. Придивляйтеся до товару, який хочете придбати. На прилавках під час розпродажу буде чимало речей із браком. Більше часу проводьте з дітьми та онуками. Читайте їм українською, разом зіграйте у настільні ігри.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стережіться нових знайомих. Серед них буде чимало тих, хто бажає підкласти вам свиню. Побачення залишать неприємні відчуття. Пару знайти поки не вдасться. Подумайте, чого не вистачає, а за що варто подякувати Богу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Почуватиметеся самотніми. Хотітиметься романтики. Не чекайте, що кохані щось запропонують. Самі організуйте вечерю зі свічками і запросіть милих на побачення. Дивуйте одне одного, навіть якщо багато років живете у шлюбі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Життя підкидатиме чимало ідей. Вам вирішувати, як діяти далі. Не баріться з вибором. Упевнено рухайтеся вперед. Вийдете переможцем із будь-якої суперечки. Легко знаходитимете потрібні товари за низькими цінами. Вигідною буде купівля авто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ваші організаторські здібності вражатимуть. Не беріться за дрібні проєкти. Вам зараз під силу глобальні речі. Кінець дня порадує заробітком. Досить сперечатися з людьми, які бажають вам добра. Рідним і друзям довіряйте без сумнівів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Залежатимете від думок, дій і рішень інших людей. Щоб чогось досягти, доведеться старатися більше за інших. Важко буде визначити причини особистих невдач. Відкрити очі допоможуть друзі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Дозвольте собі ризикнути. Зважтеся на те, чого раніше ні за що б не зробили. Важко буде зберегти фінансову самостійність. Годі боятися. Упевненіше рухайтеся вперед, аби швидко розбагатіти і отримати те, про що давно мріяли

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ви краще за інших бачитимете, що і на кого чекає у майбутньому. Підтримки потребуватимуть діти. Розрадьте, підтримайте, та не нав'язуйте власних думок. Дайте їм можливість самотужки змінювати власне життя.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сили, наснаги і творчого потенціалу не позичати. Робота кипітиме у ваших руках. Хотітиметься будувати, ремонтувати, шити, конструювати. У домі оселяться мир і спокій. Робіть усе, аби зблизитися з родиною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...