Як виконати найзаповітніші бажання і заручитися допомогою Всесвіту: Особливі ритуали в день зимового сонцестояння

Ніч з 20 на 21 грудня стане найдовшою в році, а о 17:58 за київським часом 21-го числа настане зимове сонцестояння. Вважається, що цей час має дуже сильну позитивну енергетику, яка дозволить виконати заповітні бажання. Як правильно привернути удачу і успіх у своє життя - читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Виростіть рослину з насіння

Візміть будь-яке насіння, виберіть найсильніше і найкрасивіше, покладіть його у вологу тканину і потримайте в долонях, загадуючи бажання і уявляючи, як воно проростає і пускає міцні корені.

Після цього посадіть насіння в горщик із землею і доглядайте за ним, а навесні пересадіть насіння (або пророслий паросток) під будь-яке не засохле дерево. Згідно з повір'ям, через місяць після цього бажання почне збуватися.

Ворожіння на воді

Це дуже приємний релакс-ритуал. Приготуйте собі ванну з ароматичними маслами і морською сіллю. Приймайте її при свічках, загасивши світло.

А щоб дізнатися, яке бажання збудеться в наступному році, пересипте сіль для ванної різних кольорів в непрозорі баночки. Витягніть одну з них, не дивлячись, і додайте у воду.

Червоний або рожевий колір означатимуть любов, зелений - здоров'я, синій або блакитний - удачу в кар'єрі, фіолетовий - мудрість, а жовтий - багатство.

"Чоловік мрії"

Складіть список якостей бажаного гіпотетичного партнера, починаючи від зовнішності і закінчуючи життєвими пріоритетами. Причому, чим конкретніше опис, тим краще.

Закінчивши список, прочитайте його вголос, створюючи у себе в голові образ цього чоловіка. Спаліть цей список разом з листком шавлії (можна взяти сухі кухонні прянощі). Але пам'ятайте - конкретну людину загадувати не можна.

Пиріг з монеткою

Щоб не знати проблем з грошима, рекомендується спекти (в крайньому випадку, купити) круглу булку і покласти в неї "начинку" у вигляді монетки. Після покласти її на підвіконня, а вранці булку потрібно розламати, діставши монетку.

Тепер вона - ваш талісман на весь рік. Носіть її в гаманці, а хлібом погодуйте птахів.

"Ялинка бажань"

Нарядіть новорічне дерево. Кожна іграшка повинна щось символізувати. Таких на ялинці має бути 12, наприклад, Купідон з луком і стрілами, золоті монетки, будиночки і машинки, пальми, що символізують подорожі, крихітне немовля і так далі.

Після новорічної ночі кожен день знімайте по одному талісману і ховайте в окрему коробочку. При цьому думайте про свої мрії так, ніби вони вже здійснилися.

Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...