Як зустрічати 2022 рік: Астролог розповів, що потрібно і чого не можна робити в новорічну ніч

Новий 2022 рік – рік Тигра – може принести великий успіх, якщо дотриматися деяких правил, зустрічаючи його, і, таким чином, задобрити символ року. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Де зустрічати

За словами астролога, 2022 рік краще зустрічати за межами батьківщини, за кордоном. "Ідеальний варіант – залишити рідні пенати і вирушити за кордон. Святкуванню за кордоном сприятиме Місяць, який розташується у Стрільці", – зазначив Влад Росс.

Символом 27-го місячного дня буде вітрильник, а тому найпрекрасніше місце для зустрічі Нового року – великий круїзний лайнер або пароплав десь в океані, наголосив Росс. І додав: зрештою можна святкувати в плавучому ресторані на Дніпрі. Тим, хто змушений провести новорічну ніч у рідному місті, астролог рекомендує зустрічати Новий рік біля води, наприклад, на березі Дніпра в Києві або на березі моря в Одесі.

"Чим ближче до річки, тим краще. Якщо ж немає можливості вибратися до води, не сидіть у місті – вирушайте за місто і проведіть святкову ніч у лісі", – додав Влад Росс.

З ким зустрічати Новий рік

Астролог переконаний, що 2022 рік потрібно зустріти разом зі своєю другою половинкою, сексуальним партнером. Ідеальний варіант – з іноземцем, додав Влад Росс. Однак, за його словами, цей вечір не сприятиме усамітненню з коханим – навпаки, потрібно бути удвох, але у великому натовпі людей. Саме тому круїзний лайнер, на якому ви будете подорожувати удвох із коханим – найкращий варіант.

Як зустрічати 2022 рік

У новорічну ніч Місяць буде в поєднанні з Марсом, а тому він сприятиме активному і бурхливому святкуванню Нового року.

"Цей Новий рік потрібно зустріти в русі – це головне правило. Ви можете займатися спортом, активними видами відпочинку, чимось екстремальним, аж до стрибків із парашутом над морем. Також у момент настання 2022 року важливо рухатися – на машині, на лайнері, та хоч на коні! Тільки рухайтеся", – зазначив Влад Росс.

Крім того, астролог закликає не забути в цей Новий Рік про гірлянди, яскраві вогні та салюти. "Відзначайте яскраво, шумно і з розмахом. Ексцентричний Тигр це оцінить", – додав астролог.

Що подати до новорічного столу

Вам точно вдасться задобрити символ року – синього (чорного) Тигра, якщо він буде задоволений вашим святковим столом. Для цього, в першу чергу, потрібно прикрасити будинок і стіл в темно-синіх кольорах, радить Влад Росс. Також на новорічному столі, за словами астролога, має бути якомога більше м'ясних страв – Тигр це оцінить.

"Святковий стіл повинен бути багатим і різноманітним. Він повинен рясніти різними стравами, адже Тигр любить всяку всячину і оцінить пишний банкет. Повинна бути і риба на столі, і м'ясо. Чим більше наб'єте стіл всякою всячиною, тим краще. Головне правило: менше алкоголю, але більше м'яса. Плюс – побільше тортів і якихось вишуканих страв. Побільше вихваляння!", – зазначив Росс.

З алкогольних напоїв астролог радить, зустрічаючи 2022 рік, надати перевагу шампанському, тому що Тигр любить святкові напої.

Чого не можна робити на Новий рік

Астролог Влад Росс назвав невеликий список того, чого потрібно уникати в новорічну ніч, щоб не злякати удачу. По-перше, не можна подавати до столу будь-які каші, зерно, крупи. Це – не їжа для Тигра.

По-друге, протипоказано засинати до бою курантів і проспати настання нового року. . По-третє, не можна надавати перевагу пасивному святкуванню за столом і телевізором. Потрібно рухатися, кататися, працювати зрештою.

Небезпеки новорічної ночі

Цей Новий рік буде супроводжуватися підвищеною небезпекою вогню. Астролог Влад Росс впевнений, що 31 грудня-1 січня буде багато пожеж. "Пожеж буде, як ніколи, багато. Будуть спалахувати і згоряти великі будівлі. Тому пожежним службам потрібно бути напоготові", – зазначив Росс.

Також, за прогнозом астролога, в новорічну ніч буде багато бійок і навіть вбивств. "Тому в незнайомій обстановці і в незнайомому місці краще бути тихіше. Уникайте сумнівних ресторанів та інших місць, де можуть збиратися бандити. Через Марса в поєднанні з Місяцем, а в новорічну ніч він буде прямо в серці місяця, буде багато вбивств", – застеріг Влад Росс. Він також додав, що в цю ніч буде складно контролювати емоції, а настрій у багатьох буде вибухонебезпечним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...