Які зміни чекають на Україну: Астрологи та мольфари дали прогноз на 2022 рік - змін буде дуже багато!

Експерти розповіли, що чекає на українців у 2022 році й на чому слід зосередитися кожному, щоб змінити життя на краще.Про це розповіли у програмі "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", зазначають Патріоти України.

Так, експерти кажуть, що тигр – підступна хитра тварина і в її рік слід очікувати несподіваних запаморочливих подій. До того ж позитивні зміни для України можуть розпочатися зовсім скоро, а саме осінню 2022 року. За словами карпатської мольфарки Олени Стеценко, бойові дії будуть йти на спад. Також нападів та вторгнень на територію України не буде.

Як зміниться ситуація з коронавірусом

Стеценко розповіла, що пандемія коронавірусу у світі піде на спад. Окрім того, наступної осені та взимку Україна перебуватиме у "зеленій зоні". Також у 2022 році відбудеться багато змін в освітній системі країни. Позитивних змін можуть чекати й усі шанувальники футболу.

"Україна виходить на високий рівень у спортивних змаганнях та участі у різних іграх. Ми будемо дуже добре представлені у футболі та навіть у льодовому спорті!" - зауважила мольфарка. Для особистого життя цей рік теж вважається сприятливим, особливо для народження дітей.

Що розповів нумеролог

Астролог та нумеролог Влад Росс розповів, що буде неймовірне поєднання Нептуна та Юпітера в Зодіакальному знаку Риби, яке відбувається лише раз на 600 років. "В цей час народжуються генії! А взагалі є така дата, як 12 квітня, коли планети будуть у точному поєднанні – це ідеальний час для весіль!" – радить астролог.

Зазначається, що три двійки, які є на рік, у сумі дають 6, а це в нумерології означає радість та любов. "Але цифри року можна розкласти й по парах: 20 і 22. 20 – символ подяки, тому цього року не забувайте багато дякувати собі, близьким та всесвіту за всі шанси, які ви від них отримали. А число 22 буде символом фокусування на важливих речах", - зазначив нумеролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...