Який красунчик! Катя Осадча вперше показала рідного брата - публіка в захваті (фото)

Українська телеведуча і колишня модель Катя Осадча, яка нещодавно поповнила ряди багатодітних мам, показала свого молодшого брата Володимира. Вона на своїй сторінці в Instagram привітала його з днем народження і опублікувала кілька знімків, передають Патріоти України.

Наш чемпіон, з днем народження, братик! Нехай підкорюються всі вершини: спортивні і не тільки, - підписала Катя Осадча.

Зірка "Світського життя" більше п'ятнадцяти років працює на телебаченні. Її гострих питань бояться не тільки зірки шоу-бізнесу, а й політики. Знаменитість вважає за краще не давати публічних інтерв'ю і рідко ділиться подробицями життя. Однак цього разу Осадча порадувала шанувальників, показавши красеня-брата.


Судячи з фото в його мікроблозі, він займається серфінгом і вейкбордингом. Також брат телеведучої багато подорожує. Що стосується його особистого життя, то в Мережі інформації про це немає.

Відзначимо, що, Катя Осадча живе в шлюбі з Юрієм Горбуновим. Вони познайомилися в 2005 році, але тільки через десять років у них зав'язався службовий роман. На сьогоднішній день зоряна пара виховує 4-річного Івана і місячного Данила. Крім того, у Осадчої є 19-річний син Ілля від першого шлюбу з колишнім політиком Олегом Поліщуком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 8 травень 2024, 5:20

8 травня 2024 - це перший день місячного календаря. Новий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх ...

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...