Яким знакам зірки сьогодні допоможуть досягти бажаного: Гороскоп на 10 лютого

10 лютого спалахуватимуть конфлікти, які назрівали не один тиждень. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Збільшиться кількість розлучень, - говорить астрологиня. – Сварки розгоратимуться через дрібниці. Енергії стає більше. Але направлена вона буде не в те русло. Добре пройде день у тих, хто вміє ризикувати й не шкодує за втраченим. Викидайте з дому непотріб. Відмовляйтеся від обтяжливих стосунків. Не беріть на себе чужих зобов'язань. Цього дня потрібно подбати про полегшення свого життя. Побудьте егоїстами. Непростий день для робітників транспорту й торгівлі. Очікуються збитки. Не час шукати фінансових партнерів. Але саме час віддавати борги. Відкладіть похід по крамницях. Куплені речі не служитимуть довго. Триває складний період у підлітків. Можливі нервові зриви. Майте терпіння під час розмови з дітьми. Стрільці та Раки, Діви та Козероги почуватимуться справжніми щасливчиками. Зірки допоможуть вам досягти того, чого хочеться найбільше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бачитимете віщі сни. Рішення приходитимуть до вас спонтанно. Для друзів та коханих ви станете дороговказом. Частіше обіймайте найрідніших.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Добре спланований день виявиться плідним. Фінансова чуйка не підведе. Це утримуватиме від збиткових рішень. Кишеня наповниться після обіду.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Губитимуться документи. Суперечки з бізнес-партнерами виллються у кілька тижнів серйозної фінансової кризи. У п'ятницю займіться оформленням спадку. Можна розпочинати ремонт у квартирі. Добре справи підуть у тих, хто має на кого покластися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Навчіться просити вибачення. Навколо буде багато впертих і самовпевнених. Завдяки умінню вибачатися, ви легко перетворите ворога на друга. Багато що зможете змінити, якщо накопичуватимете ресурси і не ділитиметеся з іншими своїми задумами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Колеги і конкуренти витягнуть із вас усю енергію. Візьміть відпуску і втечіть від проблем у місця, де почуваєтеся щасливим та вільним. Ваші ідеї підтримають кохані. Користуйтеся зволожуючими кремами, щоб не спровокувати передчасного старіння шкіри.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З'являться непорозуміння між партнерами, що займаються спільним бізнесом. Не варто шукати собі пари. Вдаватиметься те, що робите експромтом. Усе, що планували не один день, навпаки зірветься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які три знаки чекають особливі зміни в особистому житті – любовний гороскоп на лютий

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хочете, аби щось вийшло, як треба? Готуйтеся коритися обставинам. Часто спізнюватиметеся. Якщо не встигли кудись, хоча й виходили з дому вчасно, не засмучуйтеся. Прийміть це як вказівку долі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Працюватимете плідно, якщо вчасно розділите потрібне від бажаного. Частину справ просто відкладіть. Зараз краще плисти за течією. Виграє той, хто зуміє поступитися. Бесіди з коханими не складатимуться. Щоб не сваритися, уникайте звинувачень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зустрінете людей, які готові до співпраці та уміють іти на компроміси. Позбудетеся тих, хто хотів на вас заробити і зловживав своїм положенням. Відкладіть початок нової дієти. Спровокуєте розлад шлунку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Покупки здійснюйте до обіду. Вечір несприятливий для придбання одягу і техніки. Більше часу проводьте з дітьми. Вони хотітимуть уваги та любові. Відкладіть смартфон. Перегляньте разом улюблену комедію, пограйте у настільні ігри.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Творчо підходитимете до роботи. Завдяки чому втілите у життя багато цікавих ідей. Це час днів народжень. Родичі і друзі надарують багато всього, про що мріяли не один рік. Не наполягайте на зустрічі з людьми, які вас уникають. Зачекайте з освідченням. Ризикуєте отримати відмови.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Прокидайтеся раніше, ніж зазвичай. Це магічний день. Те, що задумаєте і намрієте, легко втілите у життя. Переможцем стане той, хто зуміє мислити раціонально, а не керуватися емоціями. Отримаєте спадщину чи неочікувану премію. Накопичуйте гроші на придбання чогось великого.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...