Яким знакам зодіаку найчастіше зраджують чоловіки - відповідь астролога

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, чиїм представникам найчастіше зраджують чоловіки. Хто вони і чому так відбувається - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.

Лев

Леви - дуже сильні і цілеспрямовані особистості. Іноді трапляється так, що своїм авторитетом і емоційним напором вони обмежують своїх бойфрендів або чоловіків, а ті, будучи або закоханими, або прив'язаними, не покидають стосунки, де їм не дуже комфортно. Відчуваючи себе невдахами, за спиною у успішної дружини-кар'єристки вони можуть реалізовувати свій чоловічий потенціал у вигляді зрад. Ситуація хоч і не дуже поширена, але все ж випадки бувають. Як правило, такі стосунки приречені на провал ще задовго до зрад.

Стрілець

Стрільці - дуже наївні, добродушні і вірять у все, що їм скажуть. Якщо вони почнуть здогадуватися про невірність свого молодого чоловіка, їм і в голову не прийде якось простежити за ним і з'ясувати правду. Швидше за все, вони запитають прямо, на що, звичайно ж, отримають негативну відповідь. Однак, як кажуть зірки, у Стрільців добре розвинена інтуїція. Саме тому, якщо вони почали помічати ознаки зрад свого партнера, швидше за все ці ознаки не безпідставні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...