"Йде найжорстокіший період війни": Астролог назвав дати запеклих боїв за території України

16 травня о 7 годині 11 хвилин відбулося повне місячне затемнення. Як розповів астролог Дмитро Уранус, після цього Україну чекають тривожні наслідки. Це може означати новий виток насильства, вбивств, можлива нова ескалація військових дій, написав Уранус в Facebook, передають Патріоти України.

Повне і місячне затемнення в Скорпіоні буде проявлятися на Землі до 30 травня. "Карта затемнення дуже тривожна. Сонце в Тельці і місяць в Скорпіоні будуть одночасно вражені напруженими аспектами Сатурна у Водолія. Задіяні знаки України, Росії та знак смерті і руйнування. Це так звані аспекти "великої і малої друку сатани". Така поразка місяця, в знаку смерті і руйнування, не пройде даром для людей. Найближчі два тижні будуть дуже важкі для України та її жителів, дуже вірогідний новий виток насильства і вбивств. Можлива серйозна ескалація конфлікту", - написав Уранус.

За його словами, в момент повного місяця і затемнення Сатурн буде точно кульмінувати над Києвом. "Це знак сильного політичного тиску на українську владу. Ворог щось замишляє проти України і української влади, хоче морально і фізично її зламати. Сатурн в карті лунації розташований в Києві практично на середині неба, але з боку 9 "дому", що говорить про спроби зіпсувати відносини між владою в Києві і міжнародним співтовариством. Мета ворога на найближчий час - виставити Україну в негативному кольорі перед міжнародним співтовариством", - пише Уранус.

Гороскоп для України

Також він зазначає, для яких регіонів вплив затемнення може зробити найбільш негативний вплив. "Астрокартографія показує напружені ділянки на карті. Лінії Марса і Сатурна перетинаються в районі острова Зміїний, на захід і південний захід від Одеси. Там цілий пучок перетинів напружених аспектів Марса, Сатурна, Сонця, Місяця, і Нептуна. Я обвів його червоним колом. Однозначно можна сказати, що в цьому регіоні буде серйозне військове загострення, можлива нова битва за острів Зміїний, або навіть спроба висадки десанту на узбережжі Одеської області на північ від гирла Дунаю. До цієї ділянки на карті потрібна особлива увага, тому що ворог точно задумав активність в цьому регіоні. Якщо врахувати що зараз відбувається з'єднання Марса і Нептуна в рибах, і аспекти цих планет зачіпають акваторію Чорного моря біля берегів Одеської області, то в найближчі 2 тижні нові бойові дії на морі, і потоплення нових кораблів, дуже ймовірні", - звернув увагу астролог.

Також він зазначив, що лінія Марса знову проходить по Західній Україні, біля Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, що говорить про високу ймовірність ракетних ударів по об'єктах на заході України. "Особливу стурбованість у мене викликає Маріуполь, там точно зроблять якусь хитру і підступну підлість. Це затемнення зачіпає столиці Париж, Лондон і Пекін. Створить якісь конфліктні і напружені ситуації. Важко сказати, що це буде точно, можлива більш активна політична участь у військовому конфлікті в Україні", - додав Уранус. Астролог також звернув увагу на точний аспект з'єднання Марса і Нептуна в Рибах (близько 18 травня плюс-мінус три-чотири дні).

Застосування хімічної зброї

"Марс - бог війни і зброї. Звідси виходить трактування про те, що ймовірність застосування хімзброї в найближчий тиждень дуже зросте. Фактично, вона стане максимальною за весь час з початку війни. Потрібно вжити всіх можливих заходів, щоб не допустити такого розвитку подій", - попереджає астролог.

Після з'єднання Марса з Нептуном (близько 18 травня), Марс піде на з'єднання з Юпітером в Овні (близько 29 травня), що може говорити про неймовірно високу інтенсивність бойових дій в кінці травня і початку червня

"Друга половина травня і початок червня - це буде найважчий і жорстокий період цієї війни. Заради досягнення своїх цілей ворог піде на все, на будь-які жертви, будь-які виверти, підступність і військові злочини. Незважаючи на це Україні потрібно вистояти, і вона вистоїть!",- резюмував Уранус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 18 березня

понеділок, 18 березень 2024, 5:20

Овен. Сприятливий день для звернення до керівництва, аби попросити підвищення чи збільшення зарплатні. Карти радять проявити свою наполегливість та відстоювати власні ідеї. Успіх на вашій стороні. . Телець . У вас можуть відбутися зміни в особистому жи...