Йде нова фаза війни: Астролог розповіла, як сонячне затемнення різко вплине на Україну

Астролог Англеліна Михайличенко попередила українців, що сонячне затемнення 30 квітня може сильно вплинути на розвиток війни в Україні. За її прогнозом, нову фазу війни можна очікувати вже з 29 квітня, передають Патріоти України.

"Найближче сонячне затемнення в 10°28' Тельця відбудеться 30 квітня 2022 о 23:26 за київським часом (затемнення Північного вузла)", - каже астролог. За прогнозом астролога, затемнення Північного вузла мають тенденцію бути більш сприятливими, ніж Південний вузол.

"Крім здоров'я і енергії Марс в першу чергу управляє армією і збройними силами країни. І багато (якщо не все) залежить від рішення глав держав, особливо такої впливової країни як США. А Джо Байдену доведеться приймати важливі стратегічні рішення під впливом транзитів Марса і Урану, як було з Афганістаном", - заявила астролог.

Вона додала, що є надія на те, що дипломатія Венери за підтримки духовних аспектів Юпітера і Нептуна сприятиме встановленню мирних угод. А затемнення стане їх відправною точкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...