Є великий ризик конфліктів! У кінці серпня три знаки Зодіаку можуть втратити любов

Астрологи, які назвали найнеприємніших товаришів по службі за гороскопом, назвали кому не пощастить у коханні в останній місяць літа. Про це пише ussurmedia, передають Патріоти України.

Овни

У вас вже давно натягнуті відносини з партнером. Народжені під цим знаком втомилися від постійних претензій. Астрологи впевнені, що в найближчі дні настане найсприятливіший період для розриву.

Лев

Астрологи впевнені, що нинішній стан відносин приречений, тому Левам варто закінчити їх раз і назавжди. Постійні сварки, образи і скандали вже набридли Левам. В кінці літа представники цього знака зрозуміють, що більше не можуть терпіти постійного натиску від обранця і зроблять вирішальний крок.

Діва

Діви дозріли, щоб кинути своїх мрійливих партнерів, яких постійно потрібно штовхати вперед. Зараз Діви підійшли до тієї межі, коли більше не можуть стримуватися і висловлюють всі свої претензії другій половинці. Розлучення буде бурхливим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...