Є великий ризик отруєння: Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 18-24 жовтня

Зірки можуть розповісти нам про стан нашого здоров'я нітрохи не гірше лікарів. Вони демонструють, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу, якими недугами можна захворіти, як їх лікувати і профілактикою яких хвороб краще займатися цього тижня — від 18 до 24 жовтня, зазначають Патріоти України.

Овнам (21.03 – 20.04), Левам (23.07 – 21.08), Дівам (24.08 – 23.09) та Стрільцям (23.11 – 21.12) в першій половині тижня зірки особливих проблем зі здоров'ям не обіцяють, проте їм необхідно бути обережними: якщо хвороба все-таки прихопить представників знака, від неї довго не вдасться позбутися. Підтримати захисні сили організму можна за допомогою чаїв, які підвищують імунітет (обліпихового і журавлинного, з чебрецю, листя липи, малини і смородини), ароматерапії і занять йогою.

У другій половині тижня представникам знака бажано відмовитися від будь-яких медичних маніпуляцій — передусім хірургічних операцій — занадто велика ймовірність несподіваних кровотеч. Можна також очистити організм від шлаків за допомогою детокс-меню і великої кількості чистої питної — найкраще талої — води.

Тельцям (21.04 – 21.05), Ракам (22.06 – 22.07), Козорогам (22.12 – 20.01) та Водоліям (21.01 – 18.02) на початку тижня важливо побоюватися захворювань, які можуть дати про себе знати в цей час, оскільки вони можуть призвести до різноманітних ускладнень. Оскільки будь-яку недугу краще попередити, а не лікувати, бажано вжити превентивні заходи: взяти участь в оздоровчих програмах — особливо тих, які мають стосунок до загартовування, влаштовувати сеанси ароматерапії і частіше гуляти на свіжому повітрі — в лісі або прилеглому парку.

У фіналі тижня представникам знаків важливо пам'ятати про необхідність стежити за харчуванням, яке передусім повинно бути здоровим, а тільки потім — смачним і поживним. Очистити організм від токсинів допоможуть трав'яні чаї, свіжі овочі і фрукти.

Близнятам (22.05 – 21.06), Терезам (24.09 – 23.10), Скорпіонам (24.10 – 22.11) та Рибам (19.02 – 20.03) в першій половині тижня важливо переглянути ставлення до свого здоров'я в комплексі — якщо не зробити цього зараз, то в найближчий час — а точніше, з настанням холодів — їм доведеться відбиватися від різноманітних недуг, які будуть "нападати" на них одна за іншою. Щоб цього не сталося, вже зараз бажано берегтися від застуди, стежити за якістю і свіжістю вживаних продуктів і відмовитися від шкідливих звичок — передусім куріння.

У другій половині тижня занадто велика ймовірність отруєння, тому в жодному разі не можна їсти продукти, в терміні придатності яких у них є хоча б найменші сумніви. Небажано також їсти занадто гарячу їжу — вона може призвести до нападу гастриту — і вживати алкоголь — він може завдати шкоди організму навіть в мінімальних дозах.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...