Їх просто тягне туди! Астрологиня назвала знаки Зодіаку, які люблять гори

Любов до гор рівносильна любові до моря: людина, побачивши одного разу, вже не може їх забути. Краса і велич гір не залишають байдужими нікого, проте є люди, які не можуть без них жити. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які люблять гори більше за інших, передають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Овнів гори ваблять своєю неприступністю і, як наслідок, недосяжністю. Так уже влаштований цей знак, що, побачивши якийсь виклик, вони одразу його приймають, мужньо долають і заслужено пишаються собою – до наступного виклику. З представників цього знака виходять найкращі оптимісти, для яких, втім, головне – не зупинитися на пів дорозі до вершини, інакше вони можуть втратити інтерес до сходження і спуститися донизу.

Діва (22.08 – 23.09)

Для Дів гори – це насамперед зимовий курорт, на якому можна і відпочити, і здоров'я поправити, і у світському суспільстві блиснути, представивши на його суд нові лижні костюми, а також светри та кофти ручної роботи з різдвяними зірками та оленями. На лижах представники знака, як правило, катаються не дуже добре, але це не заважає їм дихати лікувальним гірським повітрям, фліртувати та пити глінтвейн у затишних кафе.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії сприймають гори як артоб'єкт, гідний як споглядання, так і зображення. Яким би видом творчості вони не займалися – від в'язання до живопису, тільки в першому разі гори красуватимуться на светрах та сукнях їхньої роботи, а в другому – на естампах та картинах їхнього авторства. Що ж до споглядання, то представники знака можуть годинами розглядати ту саму вершину – за різного освітлення та в різних ракурсах, водночас у різний час доби та за різної погоди їхнє бачення буде разюче відрізнятися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...