Їх примхи витримають не всі! ТОП-3 знаки Зодіаку, схильні до перфекціонізму - хочуть, щоб все було ідеально

Більшість із нас не висуває особливих вимог ні до себе самих, ні до того, що вони роблять: їх влаштує як якісно виконана робота, так і те, що в народі називають "тяп-ляп", зазначають Патріоти України.

Але трапляються й ті, хто завжди незадоволений собою і результатами своєї професійної діяльності: вони готові все доводити до досконалості, діючи за принципом "краще — ворог хорошого" і витрачаючи на вдосконалення час і сили. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, схильні до перфекціонізму.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви – перфекціоністи від народження: все, що існує навколо них, має бути максимально перероблено "під них" – тобто набути рис досконалості у всіх сенсах, щоправда, так, як уявляють це представники знака. Вони не ляжуть спати, поки не випрасують одяг, який вони збираються вдягнути завтра, і не витруть останню, що залишилася на поверхні меблів, порошинку, оскільки не зможуть заснути, знаючи, що щось поряд з ними не так.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козорогів можна назвати перфекціоністами мимоволі: будучи за вдачею трудоголіками, вони не можуть дозволити, щоб те, що вони створили: чи то табуретка, чи детективний роман, – не відповідало б найвищим критеріям якості. Тому вони доводять до стану досконалості все, що роблять, переносячи цю звичку з професійних питань на побутові та навіть особисті: так, ремонт у них має бути на заздрість усім, а побачення організоване якнайкраще.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони своїм перфекціонізмом завдячують своєму ж самоїдству, яке є однією з головних – властивих їм – якістю: вирішивши, що в їхній роботі чи зовнішньому вигляді щось не відповідає ідеалу – так би мовити, не комільфо, вони буквально гризтимуть себе зсередини. Самоїдство представників знака здатне довести їх до несамовитого стану, тому вони намагаються уникати будь-якої недосконалості, доводячи до нього все, що так чи так має до них стосунок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...