Їх тягне наліво! Астролог назвав знаки Зодіаку, які не можуть залишатися все життя в одному шлюбі

Деяким знакам зодіаку властиво одружуватися (або виходити заміж) кілька разів у житті, оскільки їм дуже нечасто вдається залишитися на все життя в одному шлюбі, зберігаючи вірність одному партнеру. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, зазначають Патріоти України.

Перш за все, за словами астролога, по кілька шлюбів буває у "рухомі" знаків зодіаку – в їхньому особистому житті все дуже рухливо і мінливо. Перелік знаків, схильних одружуватися, розлучатися, а потім знову створювати сім'ю, від Влада Росса виглядає наступним чином:

1 місце Близнюки. Часто трапляється так, що у Близнюків паралельно є дві дружини.

2 місце – Риби. Як правило, саме в другому шлюбі Риби проявляють самовіддану любов і невимовну вірність партнеру. А перший шлюб Риб часто-густо розпадається, або ж їхнє перше кохання закінчується розставанням, а от другі стосунки міцні і на все життя.

3 місце Стрільці. Особливо це властиво чоловікам-Стрільцям, які, грубо кажучи, прагнуть запліднити кожну самку.

4 місце Діви. Як не дивно, Діви, які зазвичай вважають за краще, щоб на конкретний період часу у них був один і той самий партнер, і вони нечасто зраджують, але за статистикою кожна друга Діва вступає в другий шлюб.

Протилежністю цієї четвірки, за словами астролога, є "нерухомі" знаки зодіаку: Водолій, Лев, Скорпіон, "Якщо Водолії і Козероги створюють сім'ю, то найчастіше у них це на все життя. А Тельці в принципі взагалі нічого і ніколи не хочуть змінювати у своєму житті", – додав Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...