Їх усього три! Найсильніші енергетичні вампіри за знаком зодіаку

Які це знаки?

Після спілкування з деякими людьми ви можете відчути втому. Астрологи вважають, що вони здатні забрати чужу енергію, передають Патріоти України.

Овен запальний та енергійній чоловік, він часто відчуває сильні емоції, гнів, радість, обурення… Однак він не віддає енергію іншим, попереджають фахівці, а заражає оточуючих своїми емоціями, змушуючи їх відчувати ті ж саме.

Стрілець здається одним з найбільш добродушних знаків Зодіаку, але і він не так простий. Стрілець вміє маніпулювати людьми, цим частково і пояснюється загальна любов до цього знаку Зодіаку. Навіть якщо Стрілець винен, він викрутить ситуацію таким чином, що ви подякуйте йому за допомогу.

Раки вбирають у собі енергію оточуючих не спеціально, вони інакше не вміють. Раку складно контролювати емоції, він піддається зневірі і навіть відчаю. Цьому знаку Зодіаку вдається з легкістю вивести з себе і загнати в глухій кут навіть найзапеклішого оптиміста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...