Їхнє життя перевернеться! Затемнення 19 листопада вплине на два знаки Зодіаку - їх чекають грандіозні зміни

Часткове місячне затемнення 19 листопада 2021 року відбудеться на осі двох знаків зодіаку і вплине на Тельців і Козерогів. Воно може стати причиною змін у житті цих людей. Про це розповів астролог, нумеролог Ігор Мехеда. "У Тельці Місяць покаже трансформацію світла та тіні", - додав він, передають Патріоти України.

Як повідомив астролог, у момент затемнення, яке відбудеться у першій половині дня в п'ятницю, 19 листопада, сонце та місяць утворять певну вісь, полюсами якої стануть зодіакальні сузір'я Скорпіон та Стрілець. Мехеда розповів, що кілька затемнень найближчими роками відбуватимуться на тій самій осі.

Як затемнення 19 листопада вплине на Тельців

Для представників цього знака зодіаку затемнення може принести певні зміни та трансформації. У момент затемнення планета Уран опиниться у поєднанні із зіркою Мірфак (сузір'я Персея) саме в цьому зодіакальному сузір'ї.

За словами астролога, таке поєднання може призвести до того, що в житті Тельців відбудуться якісь події, які не піддаються контролю. І цей факт не додасть Тельцям оптимізму.

Як затемнення 19 листопада вплине на Козерогів

Як пояснив астролог, представники цього знаку найбільше відчують на собі вплив затемнення, оскільки його асцендент (висхідний вузол) перебуватиме саме в Козерозі. На цих людей можуть чекати важливі та несподівані події. Водночас Мехеда наголосив, що вплив затемнення 19 листопада буде загалом сприятливим. Зміни, які воно обіцяє, будуть на краще.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...