Їм будуть заздрити всі! Народжені весною і влітку люди особливі - ось у чому причина

Місяць, день та навіть час народження можуть багато розповісти про характер особистості - принаймні, так стверджують астрологи. Весна уособлює новий початок та пробудження, а літо є символом розквіту та насиченості, тож і риси характеру весняних та літніх знаків дуже відрізняються, передають Патріоти України.

Дослідження, проведене в Університеті Британської Колумбії в Канаді, дає трохи більш науковий погляд на це питання. Тамтешні дослідники вирішили перевірити, в які місяці народилася більшість керівників великих компаній. І виявилося, що люди, народжені навесні, вважаються більш зрілими та інтелектуально розвиненими, тому вони можуть досягти кращих академічних результатів і мати шанс на кращу роботу в майбутньому. Астрологи розповіли, чим відрізняються весняні та літні особистості.

Народжені в другій половині березня і квітні мають запальний темперамент

З весняним рівноденням починається астрономічна весна, і недарма в сезон Овна народжуються найбільш "вогняні" люди. Це амбітні, сміливі, незалежні та пристрасні особистості, що люблять спонтанність та готові до подорожей і пригод. Завдяки своїй життєвій силі вони часто йдуть вперед і отримують те, чого хочуть.

Люди, народжені в другій половині березня та першій половині квітня, оптимістичні і не впадають в паніку чи депресію, зіткнувшись з перешкодами. Вони надзвичайно стійкі до стресу, і в ситуації, коли багато хто втрачає здоровий глузд, можуть здивувати своїм аналітичним мисленням.

Травневі іменинники прагнуть стабільності та спокою

Спокій, раціональність, незворушність – так можна охарактеризувати зодіакальних Тельців. Вони мають прагматичний підхід до життя і люблять стабільність. Тельці неспішно йдуть по життю – їм важко даються зміни. Цей земний знак зодіаку любить гармонію з природою, яка дарує йому спокій і натхнення.

Травневі іменинники рідко зважають на думку оточення. Це показує їхню впевненість у собі. Вони відрізняються міцною психікою і винахідливістю. Вони чудово використовують ці якості на роботі, хоча їхня кар’єра ніколи не складається так швидко, як це може бути для людей з вогненними знаками зодіаку. Земляний Телець також володіє великою дозою емпатії, яка проявляється не тільки по відношенню до людей, а й до природи і тварин.

Народжені в червні – дотепні і товариські

Люди, народжені в першій половині червня, справжні соціальні метелики. Це товариські, емоційні, дотепні та віддані особистості. Близнюки асоціюються насамперед з радістю і почуттям гумору. Разом з ними у будь-який колектив приходить відчуття свята.

Близнюки дуже комфортно відчувають себе на сцені чи в інших ситуаціях, де треба проявити свої таланти і бути в центрі уваги. Однак іноді Близнюки можуть вдатися до маніпуляцій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...