Їм будуть заздрити всі! Названо 4 знаки зодіаку, які взимку зустрінуть своє щастя

Астрологи розповіли про те, хто зі знаків Зодіаку зустріне свою любов в грудні, січні або лютому. Зірки кажуть, що доленосною ця зима буде для Раків, Левів, Терезів і Водоліїв, передають Патріоти України.

Рак

Ці люди давно відчувають самотність і порожнечу. Заповнити простір хобі або роботою не вдається. Хоч Раки і не визнають, що готові відкрити своє життя для нового роману, доля не питає дозволу. Згідно з гороскопом для Раків, вони можуть по-новому поглянути на старих друзів і почати відчувати до них якісь романтичні почуття.

Лев

Леви давно хочуть відчути справжню любов і створити сімейний затишок. Цієї зими у них вийде все, що вони так довго планували. На одному із заходів вони зустрінуть людину протилежної статі, симпатія до якої з'явиться буквально з першого погляду. Це буде взаємно. Астрологи кажуть, що це може статися на вечірці друзів, якомусь публічному заході або навіть на корпоративі.

Терези

У долі цього знака Зодіаку настають суттєві зміни. Це може бути не просто зустріч людини, до якої виникне симпатія. Астрологи стверджують, що взимку можуть статися справжні переломні події. Це можуть бути заручини, рішення жити разом або навіть зміна сімейного стану.

Водолій

Водолії довго не могли нікого впустити в своє життя, проте Новий 2023 рік вони зустрінуть вже не в статусі холостяка або холостячки. Кінець 2022 року подарує їм романтичні пригоди, побачення, приємні емоції та зізнання у почуттях. Тому астрологи радять підготуватися до цього і не упустити своє щастя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...