Їм будуть заздрити всі! П'ять знаків Зодіаку не знатимуть проблем із грошима у 2022 році - їхні доходи різко зростуть

Новий 2022 рік принесе велику удачу деяким представникам зодіакального кола. Їм щаститиме в усіх сферах життя, але особливо - з грошима, зазначають Патріоти України.

Астрологи видання Тiempox назвали п'ять знаків, які будуть мати найбільше грошей у 2022 році. Їхні доходи різко зростуть. На думку астрологів, до списку щасливчиків потрапили Козеріг, Рак, Риби, Телець, Овен.

Окрім того, експерти із зірок видання Trome.pe розповіли, які ритуали варто виконати, щоб досягти більшого.

Розмістіть фігурку тигра в будинку

Фігурка символу цього року дозволяє притягнути в будинок удачу та фінансовий добробут. Її найкраще поставити під ялинку.

Пам'ятайте про правило чотирьох кольорів

У 2022 році кольорами удачі будуть синій, зелений, червоний та жовтий. Вибирайте вбрання таких відтінків та аксесуари, щоб досягти успіху.

Не забувайте про прибирання

Вкрай важливо тримати будинок у чистоті, особливо на початку року. Це дозволить залишити все погане у минулому та рухатися вперед до нових цілей.

Встановіть фонтанчик у будинку

Астрологи стверджують, що притягти удачу можна, встановивши невеликий фонтан, який символізує успіх та добробут.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...