Їм дуже складно схуднути: Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які завжди матимуть зайву вагу

Хтось може їсти все, що хоче, і не гладшати ні на грам. Інші ж поправляються буквально від одного погляду на калорійну їжу. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким найважче дається схуднення, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Телець

Багато представників знаку мають округлі жіночні форми. І зайву вагу вони зазвичай набирають через сильну любов до солодкого і мучного - вони можуть відмовитися від чого завгодно, крім солодощів і випічки. Поганий настрій вони намагаються поліпшити калорійною їжею.

Рак

Вони страшенно не люблять конфлікти і у будь-якій стресовій ситуації намагаються відволіктися на їжу. Вони особливо схильні до емоційного переїдання - за будь-яких життєвих потрясінь відправляються до холодильника. Вони можуть змусити себе займатися спортом, але при цьому їм все одно складно залишатися у формі.

Риби

Вони за своєю природою емоційно нестабільні і схильні до депресивних станів. Будь-які проблеми, навіть найнезначніші, вони заїдають. Їх слабкість - це фастфуд, через який вони страждають не тільки від зайвої ваги, але і від проблем із травленням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...