Їм краще не пити! Алкорейтинг знаків Зодіаку: Кому точно не варто вживати спиртне?

Фахівці склали рейтинг тих, кому у першу чергу не варто зловживати спиртними напоями, передають Патріоти України.

1 місце — Скорпіон

Представники цього знака, попри зовнішню силу, всередині дуже чутливі і ранимі. Демонструвати свою слабкість оточуючим вони побоюються. Тому вважають за краще "заливати" свої проблеми на самоті. Цікаво, що, дійшовши до самого дна, перетворившись на справжнього алкоголіка, Скорпіони в кінцевому підсумку найчастіше вибираються з жахливого становища. Вся справа в їх любові до тотального контролю над своїм життям.

2 місце — Риби

Люди цього знака Зодіаку постійно занурені в себе і серед них багато тих, хто любить випити на самоті. Врятуватися від алкоголізму і саморуйнування зазвичай допомагає тривале відновлення в реабілітаційних центрах. Близьким Риб рекомендують якомога частіше цікавитися їх справами і не залишати на самоті.

3 місце — Близнята

Взагалі-то п'яних представників цього знака вельми складно відрізнити від тверезих. І в тому і в іншому стані вони можуть поводитися відмінно від загальноприйнятих норм і творити неймовірні речі. Щоб Близнята не стали справжніми алкоголіками, їх родичам доведеться знайти для них нове захоплення, щоб ті поринули в нього з головою.

4 місце — Овен

Вони п'ють все підряд і абсолютно не знають міри. У компанії нетверезий Овен поводиться агресивно і майже кожен раз вплутується в бійки. У жодному разі не можна тиснути на цього впертого в питаннях відмови від алкоголю. Щоб допомогти Овну позбутися згубної звички варто діяти тільки хитрістю.

5 місце — Стрілець

Представники цього знака п'ють виключно веселощів заради. Стрільці обожнюють, коли алкоголь ллється рікою. Іноді, під час вечірки вони можуть влаштувати невеликий скандал. Однак головний плюс Стрільців в тому, що вони практично ніколи не стають завзятими алкоголіками. Щоб відвернути їх від згубної звички, досить відправити їх в подорож.

6 місце — Телець

Це справжні естети, які обожнюють випити вина під артхаусне кіно або крафтового пива в незвичайному закладі. Навряд чи вони стануть важкими алкоголіками. Однак якщо це все-таки станеться, близьким Тельців досить буде нагадати їм про те, що п'яні вечірки зазвичай руйнують всі їхні плани.

7 місце — Водолій

Цей знак Зодіаку пишається вмінням не напиватися. Річ у тім, що вжити в хорошій компанії Водолії люблять, а ось похмільний синдром просто терпіти не можуть. Якщо вони все-таки стали заручниками "синьої ями", рідні повинні терміново визначити причину їх саморуйнівної поведінки. Це допоможе Водоліям впоратися з проблемою.

8 місце — Лев

Представники цього знака Зодіаку люблять випити хорошого віскі за приємною інтелектуальною бесідою. У стані алкогольного сп'яніння у них є всього дві моделі поведінки: або вони бездоганні і милі, або вони впадають в агресію і трощать все навколо. Допомогти їм позбутися згубної пристрасті можуть звичайні лестощі, на кшталт "Який ти прекрасний і без алкоголю".

9 місце — Терези

Зловживати алкоголем вони починають через неприйняття самого себе і навколишньої дійсності. Однак постійна потреба в нових враженнях швидко відвадить їх від згубної звички. Як тільки на горизонті замаячить поява нового захоплення, вони тут же забудуть про спиртне.

10 місце — Рак

Вони не люблять напиватися тому що знають, наскільки це загрожує їх здоров'ю. Мабуть, стан похмілля для Раків протікає важче, ніж для всіх інших. Якщо вони все-таки пристрастилися до спиртного, варто зробити сімейні збори. На них всі члени сім'ї повинні висловити свою стурбованість поведінкою Раків. Це справить на них належне враження.

11 місце — Діва

Представники цього знака знають, що вони абсолютно неадекватні в стані алкогольного сп'яніння, тому намагаються не напиватися. Діви навряд чи стануть справжніми алкоголіками. Зазвичай їх запрошують на свята в якості єдиних непитущих гостей і доручають їм стежити за порядком.

12 місце — Козеріг

Спиртне, на їхню думку, забирає забагато сил і енергії. Обожнюють все контролювати і планувати Козероги не дозволять алкоголю взяти верх над собою. Якщо це все-таки станеться, представники даного знака зможуть самостійно вибратися з жахливої ситуації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...