Їм можна лише позаздрити! Астролог назвала знаки зодіаку з найвищим IQ

Кажуть, мозок можна накачати як будь-яку іншу частину тіла - наприклад, м'язи рук або ніг. Але ніхто не буде сперечатися з тим, що є щасливчики, які від народження є набагато розумнішими від інших. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку з найвищим IQ, передають Патріоти України.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії, мабуть, найгеніальніші знаки зодіаку: у них від природи найвищий IQ, завдяки якому вони домагаються серйозних результатів у професійному плані — до того ж як у технічних, так і в творчих напрямах. Їхній секрет — в нетрадиційних шляхах, які вони шукають — і знаходять — у вирішенні найскладніших професійних питань. Поки інші б'ються над ними, використовуючи звичні методи, представники знака придумують щось нове, що працює безвідмовно.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви через притаманні їм нарцисизм і самозакоханість часто здаються оточенню дурненькими, але це помилкове враження — не варто йому довіряти. Насправді представники цього — королівського — знака надзвичайно розумні і проникливі, до того ж, як правило, досягають вони цього завдяки блискучим природним даним, які вони, не зупиняючись на досягнутому, розвивають і шліфують протягом життя. Зате в будь-якій інтелектуальній суперечці вони видаються на голову вищими своїх опонентів.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони мають високий IQ від народження і прекрасно про це знають, тому трохи пишаються своїми унікальними здібностями, на що мають повне право. Інтелект представників знака проявляється переважно в тому, що вони легко засвоюють нову інформацію, відокремлюючи водночас важливу від неважливої. Це дозволяє їм завжди бути в курсі нових тенденцій у всіх галузях життя і використовувати ці знання як на роботі, так і в житті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...