Їм можна вірити! Створені для сімейного життя: Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких націлені на серйозні стосунки

Вивчаючи любовний гороскоп на найближчий місяць і виявивши, що час сприятливий для нових амурних стосунків, не зайвим буде поцікавитися, під яким знаком зодіаку народився герой майбутнього роману. Астрологи вважають, що для створення міцних сімейних відносин найкраще підходять три знаки зодіаку, передають Патріоти України.

Тельцям часом дорікають їхньою прямолінійностю, але цей знак цінує щирість у відносинах. До того ж Тельці звикли домагатися свого, наполегливо йдуть до своєї мрії, і якщо їх мета — шлюб, то можна бути впевненим, що представники знаку не звернуть з дороги і не зупиняться на півшляху.

Раків прийнято називати однолюбами, і їм дійсно неприємні несерйозні легковажні стосунки. У шлюбі Раки можуть бути ревнивцями, але дбайливе ставлення до почуттів партнера збереже сім'ю.

Холодність Діви, на перший погляд, не надто вдала якість для шлюбу. Алелише на перший погляд. Нездатність до щирих почуттів — це всього лише зовнішня оболонка, а в душі Діви, як і всі, прагнуть до любові, але шукають партнера зі схожим характером і життєвими планами. І як тільки знайдуть, стануть взірцем подружньої вірності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...