Їм шалено заздрять! Астролог назвала знаки Зодіаку, які завжди здаються молодими

Вік, вказаний в документах, не є - як прийнято вважати - вироком для людини, передають Патріоти України.

Більш того, всі старішають із різною швидкістю: хтось має вигляд на свій вік, а то і старше, а когось до п'ятдесяти років називають "дівчиною". Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які старішають пізніше за інших.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви, які довше за інших зберігають молодявий вид, зобов'язані цим подарунком природи своїй стриманості. Вони вміють тримати в узді емоції, не дозволяють собі бездумно витрачати нервові клітини і зберігають спокій у складних ситуаціях. Така "замороженість" дає їм можливість в будь-якому віці зберігати гладку — без зморшок і обвисання — шкіру, та й з фігурою у них, як правило, все гаразд: через властивий їм душевний спокій вони не мають звички заїдати стрес.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони протягом усього життя ретельно і методично стежать за собою — як за обличчям, так і за фігурою. Вони в курсі всіх косметологічних новинок і охоче користуються всіма досягненнями науки в цій галузі; не відмовляються від пластичних операцій, але і не зловживають ними, тому не мають вигляд жертв хірургії краси; дотримуються принципів правильного харчування і відмовляються від продуктів, які можуть стати причиною не тільки зайвої ваги, але і проблем зі здоров'ям.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці, мабуть, найбільш незлобливий і доброзичливий знак: його представники не носять каменю за пазухою, не затаюють зло, що не заздрять, не гніваються на оточення і швидко пробачають тих, хто перед ними винен. А це означає, що негативна енергетика, яка є однією з причин старіння, не спричиняє на їхній організм негативного впливу. Щоправда, невеликі зморшки у них все-таки з'являються — їх залишає сміх: більш веселих людей, які радіють кожному жарту, знайти важко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...