Їм точно будуть заздрити! Три знаки Зодіаку, які сьогодні можуть отримати несподіваний прибуток

Сьогодні, 27 серпня, несподіваний, а тому особливо приємний прибуток можуть отримати представники всіх знаків зодіаку, але три з точно без неї не залишаться, передають Патріоти України.

Телець (21.04 – 21.05)

Тельці, яких характеризує рідкісна — хоч часто і мимоволі — працьовитість, як правило, роблять набагато більше, ніж заробляють — хтось вряди-годи, та й не доплатить їм. Сьогодні у представників цього знака їсть чудовий шанс отримав гонорар, який "завис" у них від незапам'ятних часів. Незважаючи на несподівані виплати, вони знайдуть, куди прилаштувати гроші, які раптово впали їм на голову, — у них є один проєкт, для здійснення якого не вистачає саме такої суми.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви, будучи людьми широкої душі, нікому не можуть відмовити в проханні відкласти трохи грошей, а ось віддають їм їх далеко не одразу і, що особливо неприємно, не завжди. Коли ж це нарешті відбувається, представники знака іноді не можуть згадати, що вони комусь щось позичали, але від повернення грошей не відмовляються. Ось і сьогодні їм можуть повернути борг, про який вони давно забули, що вони сприймуть з радістю, а потім запросять колишнього боржника відсвяткувати цю приємну в усіх сенсах подію.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіонам — особливо тим із них, хто давно розмірковує про зміну роду діяльності, сьогодні можуть запропонувати нову роботу, до того ж на знак серйозності своїх намірів потенційний роботодавець вирішить виплатити хороший аванс. Ну а погоджуватися на цей варіант діяльності чи ні, вирішувати кожному представнику знака самостійно — головне, прорахувати всі доводи за і проти, щоб згодом не пошкодувати про припущену помилку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...