Їм треба вчасно зупинитися: Астрологиня назвала знаки Зодіаку, схильні до алкоголізму

Як відомо, в малих дозах алкоголь є ліками, а у великих - отрутою, передають Патріоти України.

Проте, знаходяться люди, які присвячують зеленому змію все своє життя, — хтось свідомо, а хтось мимоволі, тому що так йому написано на роду. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, схильні до алкоголізму.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята — через властиву їм комунікабельність — як відомо, часто вибирають професії, пов'язані зі спілкуванням з великою кількістю людей і, як наслідок, різноманітними святами, фуршетами і вечірками. Оскільки вони рідко минають без спиртного, то представники знака зі слабкою волею цілком можуть призвичаїтися до нього, тому їм варто тримати себе в руках і обмежувати вживання міцних напоїв, якщо, звичайно, вони не хочуть стати алкоголіками.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни часто страждають від власного життєлюбства і цікавості: вони так хочуть взяти від життя все, що нерозважливо кидаються в будь-які авантюри і пробують все, що здається їм привабливим. Не дивно, що алкоголь входить в список речей, які їх спокушають, ну а оскільки представники знака більше за інших схильні до впливу спиртного, вони легко і швидко «підсаджуються» на нього. Зірки радять їм ставитися до алкоголю вкрай обережно: пити потроху і тільки у свята.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези дуже бояться когось засмутити, тому часто роблять те, що викликає у них відторгнення і навіть неприязнь. Подібно хокеїстові Гуріну з культового фільму вони випивають то «за молодих», то «за новонароджену», побоюючись, що на них хтось образиться, — доти, доки зелений змій остаточно не затягне їх на дно. Тоді вже на них ніхто не ображається, але і спілкуватися далі з людиною, яка опустилася, не хоче, тому представникам знака необхідно навчитися говорити «ні».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....