Їм варто поберегти себе: Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які "притягують" до себе нещасні випадки

Ніхто в світі не застрахований від тих або інших нещасних випадків. Але багато астрологів помітили закономірність, що з представниками деяких знаків Зодіаку подібне трапляється частіше. Портал Delfi розповів, які знаки Зодіаку, на думку астрологів, буквально притягують до себе нещастя, передають Патріоти України.

Так, згідно зі статистикою, серед чоловіків нещасні випадки найчастіше трапляються у Раків. Що стосується жінок, то серед них можна виділити відразу три сектори зодіакального кола - Овен, Риби і Телець.

Такі висновки були зроблені після проведення аналізу деякої кількості нещасних випадків. Астрологи вирішили звернути увагу на зоряні карти в момент народження цих людей. З'ясувалося, що майже 95% нещасних випадків серед жінок трапляється з Тельцями, Рибами і Овнами. При цьому вони часто отримували травми рук або ніг.

Серед чоловіків, як уже вказувалося вище, більше за всіх постраждали Раки. У інших представників зодіакального кола особливої закономірності не спостерігалося. Можливо, це пояснюється тим, що у чоловіків схильність до отримання травм в цілому вища, ніж у жінок.

За словами сертифікованого астролога Крістапа Банькіса, підвищений травматизм найчастіше проявляється у людей з сильним Марсом і, відповідно, акцентами в гороскопі тих знаків Зодіаку, якими він управляє.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...