Ймовірні великі грошові надходження: Фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень 8-14 листопада

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас. Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день у день не припадає. На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 8 до 14 листопада? Патріоти України пропонують дізнатися про це більш подробно.

Овен (21.03 – 20.04)

До можливої в цей час пропозиції добре заробити необхідно поставитися з обережністю, особливо якщо зусилля необхідно буде докласти мінімальні: піддавшись на вмовляння, легко втратити пильність і стати жертвою шахраїв, що навряд чи сподобається представникам такого запального знака.

Телець (21.04 – 21.05)

Не варто ухвалювати важливі рішення, що мають безпосередній стосунок до фінансів, під впливом емоцій – як негативних, так і позитивних: вони затьмарять не тільки розум, а й інтуїцію, тому продиктовані нею дії в результаті виявляться помилковими і призведуть до серйозних і, на жаль, прикрих збитків.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гарний прибуток може принести розпочата в цей час кар'єра вчителя чи викладача: ділячись з іншими своїми знаннями, вміннями та навичками, вдасться заробити спочатку авторитет, а потім і репутацію у професійних колах, що досить швидко позначиться на фінансовому стані.

Рак (22.06 – 22.07)

До великих грошових надходжень, які можливі в цей час, необхідно ставитися дбайливо: сьогодні можна легко все прокутити і промотати, а вже завтра кошти можуть стати в пригоді для великої покупки або серйозної справи — буде прикро, якщо необхідних грошей в результаті в запасі не виявиться.

Лев (23.07 – 21.08)

Час несприятливий для будь-яких фінансових дій: небажано розпочинати новий бізнес і ставати до реалізації проєктів, хоч би якими прибутковими вони здавалися. Нічого путнього з них не вийде – тому ці дні краще пересидіти в тиші та спокої та почекати на кращі часи.

Діва (22.08 – 23.09)

Не варто сподіватися на допомогу з боку ділових партнерів — швидше за все, її не буде: у будь-яких справах фінансової якості в цей час потрібно сподіватися лише на власні сили. Якщо немає впевненості в тому, що з такими питаннями вдасться впоратися самостійно, краще на якийсь час відкласти їх рішення.

Терези (24.09 – 23.10)

Цього тижня представникам знака взагалі не варто мати справи із грошима – навіть брати купюри до рук їм небажано. Звичайно, буквально виконати це побажання зірок не вдасться – у будь-якому разі потрібно щось купувати, хоча б продукти, без яких не проживеш, але покупки краще сплатити карткою або через Інтернет.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Час сприятливий для важливих договорів та укладання серйозних, розрахованих на перспективу угод: якщо правильно і, головне, грамотно прописати в них усі положення, то вже дуже скоро представники знака почнуть отримувати від них солідні дивіденди.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Успіх – передусім фінансовий – чекатиме на тих, хто заздалегідь складе докладний професійний план і від понеділка почне чітко і докладно дотримуватися його, виконуючи пункт за пунктом. Якщо все буде зроблено правильно, вже ближче до вихідних представники знака отримають перші – матеріальні – результати своєї діяльності.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Небажано ділитися своїми професійними планами навіть з тими колегами, які здаються гідними довіри: велика ймовірність того, що вони привласнять собі чужу ідею, втілять її в життя і, як наслідок, на превеликий жаль представників знака стануть володарями дивідендів, які вона принесе.

Водолій (21.01 – 18.02)

Зірки не рекомендують відволікатися від професійної діяльності для того, щоб перепочити або попліткувати з подругами: у цей час необхідно працювати за двох, тоді й зарплату за поточний місяць можна буде отримати за трьох – у такому разі представники знака дозволять собі зимову відпустку, про яку вони мріяли весь попередній рік.

Риби (19.02 – 20.03)

Час сприятливий для втілення в життя нового проєкту – він буде буквально приречений на фінансовий успіх: насамперед зазначене вище торкнеться представників творчих професій, тому тим, хто давно збирався зайнятися літературою чи живописом, важливо не прогаяти щасливий шанс і зайнятися роботою своєї мрії.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...