Ймовірний початок романтичних відносин з відомою людиною: Любовний гороскоп на 20-26 вересня для всіх знаків Зодіаку

Венера в Скорпіоні пробудить бажання чуттєвих задоволень для багатьох представників зодіакального кола. Період буде наповнений пристрастю і бажанням спробувати щось нове і, можливо, екстремальне. У деяких випадках не варто піддаватися спокусі, це може завдати удару відносинам, радять Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Овен

На цьому тижні Овнів буде тягнути до небезпечних пригод. Не виключено, що ви з головою поринете в любовні авантюри, і цей пристрасний роман неодмінно доведеться вам до душі. Овни в парі можуть трохи занудьгувати і захотіти екстриму, не факт, що зі своєю другою половинкою. Щоб зміцнити відносини, вирушайте в спільну поїздку.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Тілець

Пристрасті прийдуть у ваше життя на цьому тижні. У цьому періоді першою скрипкою у відносинах буде ваш партнер, а йому обов'язково захочеться додати в ваш союз гостроти. Інтенсивність почуттів і емоцій може змусити вашу пару зважитися на сміливі експерименти. Якщо ви не приймете правила гри коханих – вони почнуть дошкуляти вам ревнощами.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Близнюки

Венера в Скорпіон і - запальна пристрасна суміш. Однак для Близнюків в цьому періоді буде важливо триматися подалі від бурі чутливих пристрастей і насолод. Уколи ревнощів партнера ви спробуєте згладжувати, а закоханість шанувальника будете приймати холодно. У сімейному житті Близнюків панує гармонія і взаєморозуміння. Саме час відправитися в невелику подорож.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Рак

Положення планет в цьому періоді пожвавить особисте життя Раків. Ваші почуття стануть глибше і сильніше. Ви відчуєте духовний зв'язок з партнером. У середу відносини перейдуть на новий рівень. У четвер можуть зруйнуватися ваші звичні підвалини, проте зв'язок з коханими зміцніє. Позитивна енергія вихідних сприяє спільному проведенню часу.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Лев

Для Левів Венера в Скорпіоні - час, коли необхідно проявити свою силу волі. В особистому житті необхідно сконцентруватися на певній меті. Ваші завзятість і цілеспрямованість допоможуть досягти бажаного. Зірки попереджають, що в п'ятницю представників знака можуть очікувати невеликі розбіжності з партнером з приводу домашніх турбот. Однак ви зможете знайти компроміс. У суботу хапайте удачу за хвіст – можливі знайомства, романтичні побачення. Сприятливий день для весілля.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Діва

Тиждень для Дів почнеться напружено. Можливо, розкриється обман коханих або сварка відбудеться через нетверезий стан. На цьому тижні вам не дуже хочеться занурюватися в безодню любовних пристрастей. Вам краще побути одним, ніж вникати в життєві перипетії нових знайомих або шанувальників. Ви будете менше часу приділяти любовній стороні життя.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Терези

Терези на цьому тижні не будуть стрімголов шукати любовних пригод. Навпаки, зараз ви дуже обережні в справах любовних і не поспішайте впускати в своє життя нових людей. Сімейні Терези у відносинах будуть керуватися логікою. Переконувати партнера в правильності своїх рішень стане вашою сильною стороною. У середу ви допоможете своїм коханим впоратися з якоюсь проблемою.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Скорпіон

Планета любові і чуттєвих насолод Венера благоволить Скорпіонам в цьому періоді. Вплив небесного тіла посилить вашу привабливість, а сексуальність стане просто магнетичною. Ідеальний час для романтики, любові і флірту з несподіваним продовженням. Скорпіони в парі відчують бажання урізноманітнити сексуальний аспект життя. Якщо партнер не прислухається до ваших прохань - не минути йому спалахів ревнощів.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Стрілець

Понеділок Стрільцям краще присвятити собі і зайнятися улюбленою справою без своєї другої половинки. Можна відправитися на шопінг або в перукарню – всі зміни не залишаться непоміченими. У середині тижня підвищується ймовірність таємного роману, наповненого фатальною пристрастю. Усамітнитеся з партнером на вихідних і сховайтеся від сторонніх очей – це зміцнить ваш союз.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Козеріг

Ваші суспільне і особисте життя будуть тісно пов'язані. Можна познайомити свого партнера з друзями, якщо не боїтеся, що почуття ревнощів може вас наздогнати. Одиноким Козерогам варто придивитися до своїх колег або гуртків за інтересами. А раптом цей хлопець з уроків французької і є ваша доля? Вівторок і четвер присвятіть собі і побалуйте себе якою-небудь приємністю.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Водолій

Ваше соціальне життя стане на перший план. Скористайтеся цим періодом, щоб позначити новий рівень відносин – познайомте партнера з батьками або з'явитеся разом на світському заході. Можливо, початок романтичних відносин з відомою людиною. Труднощі в особистому житті можуть наздогнати вас в п'ятницю.

Любовний гороскоп на тиждень 20-26 вересня 2021: Риби

У цей період ваше особисте життя буде енергійно оновлюватися. З'явиться більше свободи у відносинах, а з партнером будуть об'єднувати спільні інтереси, а не зобов'язання. Розвиток нового роману може відбуватися блискавичними темпами. У вівторок вчинок вашого партнера може сильно засмутити.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...