Інакше можуть влипнути у неприємності! Астролог назвала знаки Зодіаку, яким у Новий рік краще відмовитись від спиртного

Новий рік за традицією, що укорінилася, важко уявити без келиха шампанського, хоча рідко хто обмежується тільки їм, зазначають Патріоти України.

Як правило, у святкову ніч ніхто не відмовляє собі у їжі та алкогольних напоях, хоча декому непогано було б і утриматися. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, яким у Новий рік краще відмовитись від спиртного.

Телець (21.04 – 21.05)

У Тельців, незважаючи на їхню зовнішню – на жаль, здається – міць, насправді є низка слабкостей, і одна з них – складні стосунки зі спиртним. Воно "зриває" стоп-сигнал, який у тверезому стані допомагає їм регулювати свою поведінку, не дозволяючи здійснювати вчинки, за які їм вже завтра може бути соромно. Під впливом спиртного представники знака втрачають над собою контроль та вплутуються у скандали, до яких найчастіше не мають жодного стосунку. Щоб не зіпсувати собі свято, необхідно обмежити себе у спиртному.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви під впливом спиртних напоїв стають ще більш гордовитими і зарозумілими, ніж зазвичай. Вони починають з'ясовувати стосунки з оточенням, ставлячи йому запитання про те, поважає воно їх чи ні, і горе тому, хто дасть представникам знака привід запідозрити, що виявляє недостатньо поваги. Результатом може бути сварка аж до скандалу, що зіпсує настрій не тільки сторонам конфлікту, а й усім іншим, тому Лев, що напідпитку, в компанії – велика незручність для всіх присутніх.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби напідпитку стають надмірно сентиментальними, вразливими і, як наслідок, сльозливими. Вони можуть плакати з будь-якого приводу, але найбільше – з приводу колишніх любовних історій, особливо якщо вони закінчилися розлукою. Представники знака, незалежно від статі, литимуть сльози, розповідаючи про події того часу, і скаржатимуться на долю. У пошуках "жилетки", в яку можна поплакатися, вони в результаті так набридли всім, що їх уникатимуть навіть найжалісніші учасники новорічної компанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...