Індіанський гороскоп. Дізнайтеся всю правду про свій знак зодіаку!

У індіанців Центральної Америки теж була карта зоряного неба, але про знаки зодіаку вони нічого не чули, передають Патріоти України.

Але своє символічне уявлення про них, зрозуміло, було і у них. Всі знаки індіанського Зодіаку носили імена тварин. Справа в тому, що майже всі індійські племена і цивілізації були переконані, що кожна людина має певну спорідненість з певним видом тварини. З яким саме – залежало від дати народження.

Ось характеристики особистостей, які пов’язували з тим чи іншим сузір’ям корінні жителі Нового Світу:

Видра

20 січня – 18 лютого

Люди, що народилися під знаком Видри, зазвичай вигадливі і схильні до аномальної поведінки. Тому їх так важко зрозуміти. З іншого боку, якщо зайняти таких людей творчістю, то можна домогтися дуже хороших результатів.

Видра дивиться на світ незвичайним способом, але при цьому у неї блискучі уява та інтелект. Це дає їй перевагу над іншими.

Видра може стати дуже уважним і турботливим другом.

Якщо дитину Видру виховувати в гідному середовищі, то вона виросте чуйною, сміливою і чесною людиною. Але якщо її «забити», тобто придушити в Видрі творче начало, то з неї вийде недобросовісний, постійно нервовий і відчужений від суспільства соціопат.

Вовк

19 лютого – 20 березня

Вовк – глибоко емоційний і захоплюється. Найбільше Вовк цінує любов, і він теж здатний любити по-справжньому.

Разом з тим, Вовки можуть поєднувати в собі і потреба в любові, і бажання бути незалежними. Якщо людина, що народилася під цим знаком, не може швидко знайти свою любов і одружитися з нею, то вона цілком може прожити все життя на самоті.

Вовк – пристрасний, щедрий і ласкавий коханець. Але якщо відкинути його, він може стати надто нав’язливим і мстивим.

Сокіл

21 березня – 19 квітня

Природжений лідер, Сокіл завжди знаходить ідеальні рішення в складних ситуаціях. Відповідно до уявлень індіанців, ця тварина ніколи не витрачає час даремно і вміє кувати залізо, поки гаряче. Тому з Соколів зараз повинні виходити ідеальні бізнесмени.

Сокіл вміє брати на себе ініціативу, хоча добре досягає успіху тільки в командних видах спорту. Все тому, що люди, що народилися під цим знаком, зазвичай надзвичайно самовдоволені і гордовиті. Дуже часто їх називають зарозумілими.

Сокіл – прекрасний коханець, здатний підтримувати пристрасть у стосунків роками. З іншого боку, багатьох дівчат буде дратувати його грубість, нетерплячість, нетерпимість до слабких.

Бобер

20 квітня – 20 травня

«Візьми на себе відповідальність, адаптуються до ситуації, подолай себе і спаси всіх», – такий девіз Бобра.

Бобри – ідеальні наймані працівники: вони роблять все з максимальною ефективністю і результатом. З них навіть виходять не просто звичайні виконавці, а хороші керівники: для цього у Бобрів є і кмітливість, і вміння мислити стратегічно, і витривалість.

Проблеми в житті Бобрів починаються зазвичай тоді, коли вони надмірно чимось захоплюються і не можуть зупинитися навіть тоді, коли очевидно, що їхні зусилля не приносять ніякого результату. На жаль, Бобри також частіше за інших живуть «на автопілоті» – а в старості скаржаться, що «так нічого і не бачили в житті».

Бобри лояльні, корисні, і на них завжди можна покластися. Але живучи з такою людиною, будьте готові до того, що він може «задовбати» вас своєю правильністю.

Олень

21 травня – 20 червня

Ця тварина для індіанців завжди було символом слова «муза». Олень надихає інших людей своєю жвавістю і кмітливістю. І він буквально завжди може виробляти жарти за індивідуальним замовленням.

Олень може розсмішити будь-кого. Зазвичай люди цього знака класно співають.І майже всі Олені – неперевершені співрозмовники. Олень – завжди бажаний і частий гість на званих обідах. Він завжди в курсі того, що відбувається з людьми з його кола спілкування, завжди знає підхід до кожного. Навіть якщо всі члени колись однієї компанії пересваряться один з одним, Олень буде дружити з кожним з них окремо. А іноді – і намагатися всіх помирити.

Втім, якщо Олень буде вихований в поганій сім’ї, то з нього вийде примхливий, ледачий і дволикий егоїст.

Дятел

21 червня – 21 липня

Дятли в індійській традиції – виховані і тактовні тварини. Вважається, що люди цього знаку – неперевершені слухачі, абсолютні емпатії, які завжди на вашому боці. І вони завжди поруч, коли вам потрібна підтримка.

Все це робить Дятлів відмінними батьками, чудовими друзями і партнерами.Вони скромні, спритні, високоорганізовані.

Якщо Дятел виросте в атмосфері любові, то буде дбайливим, відданим і дуже романтичним. Якщо йому пощастить менше, то з нього може вийти сердитий і ревнивий власник. Який до того ж ще й завжди злий.

Лосось

22 липня – 21 серпня

Життя Лосося – постійні пригоди. Все через те, що у людей, народженим під цим знаком, надзвичайно багато енергії. Лосось завжди мотивований і заряджений здоровим оптимізмом.

Працювати з Лососем в одній команді – велике задоволення. Він розумний, кмітливий, вміє працювати швидко і відмінно вливається в будь-який колектив.І він може заражати інших людей ентузіазмом. Тому не дивуйтеся, якщо Лосось навчить всіх колег кататися на лижах або ходити в гори.

Виріс в сприятливому середовищі Лосось буде емоційно стабільним, спокійним, чуттєвим. Якщо він буде рости в поганій сім’ї, то виросте егоїстичним, вульгарним, нетерпимим до інших.

Ведмідь

22 серпня – 21 вересня

Прагматичний і методичний Ведмідь завжди вважає, що для порядку потрібна «тверда рука». Практичність і стійкість Ведмедя робить його відмінним партнером по бізнесу. Ці люди завжди говорять голосом розуму і логіки.

Тим не менш, Ведмеді зазвичай скромні й трохи сором’язливі. Зате якщо вони виростають в атмосфері любові, то швидко стають символами щедрості й опіки.

З Ведмедів – зважаючи на їх терпіння і стриманість – виходять відмінні наставники та вчителі. Але якщо Ведмедя неправильно виховувати, то він виросте дріб’язковим відлюдником-скептиком.

Ворон

22 вересня – 22 жовтня

У Воронів зазвичай дуже багато ентузіазму, тому вони – природжені підприємці та стартапери. А ще люди, що народилися під цим знаком, схожі на жерців або заклинателів: ними легко зачаруватись, вони легко можуть запудрити мізки.

Ворони – люди ідей і думок. З них виходять відмінні політики. Гострий розум у Вороні поєднується з ідеалістичними поглядами і вродженими здібностями до дипломатії.

Якщо не дати Ворону можливість реалізувати себе в цьому середовищі, то він може вирости надмірно романтичним і тихим. Зате у відносинах з ними легко: Ворони вміють сказати правду, не нагрубити, не терплять лестощів і вельми терплячі.

Якщо у Ворона було важке дитинство, то він виросте надмірно вимогливим до себе і навколишніх, непослідовним, мстивим і злопам’ятним.

Змія

23 жовтня – 22 листопада

Під цим знаком в індіанців народжувалися майже всі шамани. Змія – експерт у питаннях духу. Тому з них так часто виходять духовні лідери.

Змія любить, коли її шанують і поважають, тому серед людей цього знаку так багато лікарів. Недолік Змії – майже повне небажання займатися матеріальними питаннями. З Змії рідко коли виходить хороший банкір.

Взагалі, зовнішній світ з усіма його правилами зазвичай дуже лякає Змію. Тому ці люди часто здаються скритними – «самі собі на умі».

У питаннях любові Змія може бути пристрасним, надихаючим, окриляючим коханцем. На жаль, ці люди також часто пригнічені, схильні до насильства і ненормальних перепадів настрою.

Сова

23 листопада – 21 грудня

Сова – це майже завжди жорстокий і вітряний чоловік. Сова настільки добре вміє виживати взимку, що тепло від людських відносин їй не потрібно.

Індіанці вважали, що люди, народжені під знаком Сови, сумні і схильні до підвищеного ризику. Вся ця безрозсудність і тяга до пригод роблять з Сов відмінних мисливців, захисників, солдатів, пожежників, екологів та громадських активістів. З іншого боку, Сови славляться також своєю гнучкістю, тому досягти успіху вони можуть майже в будь-якій професії.

Виховані і щасливі Сови – чутливі, повні ентузіазму, здатні по-справжньому слухати співрозмовників. Хоча якщо вони переживуть психологічну травму, то часто стають депресивними або войовничими і агресивними.

Гусак

22 грудня – 19 січня

Якщо ви хочете реалізувати якийсь амбіційний проект, візьміть в компанію Гуся. Він буде наполегливим, амбітним. Гусак вміє ставити перед собою цілі і досягати їх.

А ще він сповнений рішучості досягти успіху будь-якою ціною. Люди цього знаку постійно з кимось змагаються і конкурують. Навіть з друзями.

З Гусака виходять відмінні бізнесмени і спортсмени. Вони також уміють бути уважними друзями і турботливими батьками. Гусак досягає успіху в усьому, за що б він не брався.

Якщо люди цього знака виростають в любові, то виходять пристрасними, товариськими і уважними членами суспільства. А якщо вони переживуть серйозну травму, то варто враховувати, що у них частіше, ніж у інших людей, спостерігаються нав’язливі ідеї, адиктивна поведінка. Гуси частіше за інших закінчують життя самогубством.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...

Гороскоп на 8 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 8 травень 2024, 5:20

8 травня 2024 - це перший день місячного календаря. Новий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх ...