Інтелектуальна праця вдаватиметься краще за фізичну: Гороскоп на ​22 вересня

22 вересня не намагайтеся втримати колишніх друзів чи коханих. На їхнє місце прийдуть люди, без яких не уявлятимете свого життя, розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Інтелектуальна праця вдаватиметься краще за фізичну, – говорить астрологиня. – Добре піде навчання. Не змушуйте дітей читати книжки. Показуйте власним прикладом, наскільки це цікаве заняття. Не хочете втратити свою посаду? Говоріть з підлеглими на рівних. П'ятниця стане днем несподіванок. Не поспішайте діяти. Придивляйтеся до зовнішніх обставин. Будьте готовими вносити зміни до запланованого графіку роботи. На добу відкладіть відкриття нових сайтів чи торговельних точок. Зачекайте з прийняттям важливих рішень. Зростає внутрішня тривожність. Щасливчиками себе цього дня відчують Тельці, Раки, Стрільці, Скорпіони і Водолії. Успіх прийде тоді, коли найменше цього очікуєте. Приділіть увагу догляду за зубами й нігтями. Візит до стоматолога краще спланувати на першу половину дня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Під час купівлі квартири чи земельної ділянки, оформлення спадку, слідкуйте, як заповнюють документи. Нотаріуси допускатимуть помилок. Змініть свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу. Результат приємно здивує.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не поспішайте, коли приймаєте рішення. Їх навряд чи можна буде переглянути чи змінити. Добре обдумуйте, перш ніж погодитися на те, що вам пропонують. Пам'ятайте: краще синиця в руках, ніж журавель у небі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почуватиметеся втомленими і роздратованими. Не набирайте додаткової роботи додому. Краще відпочиньте з рідними. Продуктивнішим буде ранок. На цей час плануйте покупки, поїздки та ділові наради.

Рак (22 червня – 22 липня)

Досить чекати на кращі часи. Вони настали. Готуйтеся до зміни місця роботи. Вдома не сидітиметься. Задовольняйте своє бажання побачити світ. Вдалим буде усиновлення. Прихистіть нерідну дитину і вона змінить ваше життя на краще.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Намагайтеся уникнути сварок з коханими. Під час напружених розмов не варто згадувати їм про минуле. Шантаж і критика тільки посилять протистояння. Знаходитимете цінні речі, про існування яких забули. Варто провести генеральне прибирання.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Цей день чудово підходить для заготовок. Господині будуть вправними на кухні. Смак вас не підведе. Готуйте кабачкову ікру та яблучне варення. Закрутіть помідори по новому рецепту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Працювати доведеться багато, але зусилля достойно оцінять. Приймайте запрошення на нову посаду, дбайте про створення потужної команди. Залучайте до співпраці закордонних інвесторів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не випробовуйте успіх. Беріться за справи, у яких є професіоналом, і демонструйте іншим свій підхід до роботи. Вечір виявиться цікавішим за ранок. Беріть слухавку, навіть якщо телефонують із невідомих номерів. Один із незнайомців виявиться надто цікавим співрозмовником.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доведеться звертатися до послуг психолога. Важко буде порозумітися із коханими і дітьми. Не ведіться на обіцянки, бо зараз багато охочих вас надурити. Краще відмовитися від запрошення на співбесіду. Розсилати резюме варто увечері.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Заробітки помітно зростуть. Не дозволяйте нікому поливати брудом ваших коханих. Інакше розлуки не оминути. Є ризик підхопити грип. Уникайте натовпу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У шафі одягу багато, а носити – нічого. Час перебрати свій гардероб і купити нові речі на осінь. Гарно підуть справи, які заплануєте до обіду. Не відкладайте на потім те, що приноситиме дохід вже зараз. Подбайте про заощадження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Шефи будуть незадоволені роботою колективу, а під гарячу руку потрапите ви. Якщо нервова система в нормі, ви з усмішкою зустрінете проблеми і легко відкинете їх. Надокучатиме нежить. Носіть із собою ліки від алергії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...