Із кришталево чесними очима: Три чоловіки за знаком Зодіаку, які вміють майстерно зраджувати дружинам

Астрологи розповіли, що серед усіх представників зодіакального кола з-поміж чоловічої статі є три знака Зодіаку, які є найбільш схильними до подружніх зрад. Про це пише видання "Узнай все", передають Патріоти України.

Автори наводять як аргумент випадки з життя деяких жертв чоловічих образ.

Раки

Серед знаків Зодіаку є чоловіки, яких неможливо "впіймати на гарячому". Хто ж ці геніальні ходоки наліво, які примудряються не попастися? За словами однієї зі співрозмовниць видання, навіть якщо станеться диво, і дружина застане Рака в обіймах іншої, той зуміє викрутитися: мовляв, він - жертва змови, та й взагалі це не він, а його брат-близнюк.

Леви

Також схильні до зрад чоловіки, народжені під знаком Лева. Одна жінка розповіла цікавий випадок, як її подруга зустріла чоловіка-Лева, що йде під ручку з привабливою жінкою. Той попросив не влаштовувати скандал - мовляв, просто зустрів свою загублену сестру і саме хотів їх познайомити. А знайдені в його кишені гумові вироби - це не докази зради. Просто він хотів налити в них води і побавитися, кидаючи кульки з балкона.

Стрільці

Ще однією ознакою потенційної подружньої зради є причетність чоловіка до знаку Зодіаку Стрілець. Але, за словами жінок, якщо вогненний ловелас жодного разу не попався - отже, нічого і не було, позаяк Стрілець не залишає слідів - взагалі: це лише дружина товариша, який торгує машинами. І взагалі їй 70 років, вона страшна і товста.

Як говорить народна мудрість: "Менше знаєш - краще спиш". І якщо чоловік жодного разу не попався - одже, він вас любить і дорожить відносинами. Не поспішайте звинувачувати його у брехні - нехай потішиться. Та й нема в чому звинувачувати, адже досить поглянути в кришталево чесні очі чоловіка, щоб зрозуміти: ви - єдина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...