Із ними треба бути обережними: Астрологи назвали головних пліткарок за знаком Зодіаку

Зірки кажуть, що три знаки Зодіаку серед жінок не вміють тримати язик за зубами. Їм тільки дай привід, щоб попліткувати і їх вже не зупинити, зазначають Патріоти України.

Водолій

На першому місці опинилася жінка-Водолій. Попри те, що вона та ще пліткарка, вона буде вибирати більш інтелектуальні теми для розмов. Хто чий коханець, хто що їсть і у кого які речі вона обговорювати не буде. Їй цікаві політика, психологія і діти. До речі, про дітей вона може розмовляти нескінченно. Так що якщо ви зустрічаєте на прогулянці матусю, яка все знає про дитяче харчування і про фекалії, знайте - вона Водолій.

Козоріг

Це дуже заздрісні жінки, які хочуть знати все в подробицях. І не тому, що їм нудно, а тому, що так вони можуть знайти ваші слабкі місця. Вони не вміють тримати язик за зубами, і в будь-який момент можуть "проколотися". І так, вони люблять казати неприємні речі, тому з ними варто бути дуже обережними. Краще зайвий раз нічого з Козерогами не обговорювати.

Телець

Ці дами беруть участь тільки в тих плітках, де піднімаються виключно жіночі теми. Наприклад, дивні чоловіки або догляд за собою. При цьому вони ніколи не будуть першими вас розпитувати. Тельці будуть чекати, поки ви самі почнете розповідь.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...