Із весіллям краще не поспішати: Астрологи розповіли, жінкам яких знаків Зодіаку варто виходити заміж пізніше

У 2022 році буде кілька надзвичайно сприятливих дат для весіль. Але астрологи вважають, що деяким знакам зодіаку краще не поспішати йти під вінець. Для жінок, що народилися під знаком Лева, Стрільця або Водолія, щастя може принести пізній шлюб, повідомляє express-novosti, зазначають Патріоти України.

На думку астрологів, у кожного зі знаків зодіаку свої причини не поспішати реєструвати шлюб. Так, жінкам-Левам заміж не варто поспішати, щоб краще розібратися у своїх почуттях. Представниці знаку часто розпещені увагою шанувальників, а тому уявлення про ідеального партнера з'являється лише з досвідом, в деяких випадках — ближче до 40 років.

Жінки-Стрільці рідко розглядають для себе варіант із раннім заміжжям, оскільки дуже цінують свою свободу та незалежність. Бажання дбати про когось, постійно бачити свого чоловіка поруч може з'явитися лише з віком.

Жінки, що народилися під знаком Водолія, часто перетягують на себе лідерську роль, тому вважають, що здатні впоратися з будь-якими завданнями без участі партнера. Тільки з роками звичка до влади змінюється бажанням почуватися оточеною турботою. Саме в цьому віці шлюб буде по-справжньому щасливим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...