Їжа за знаком зодіаку: Астрологи розповіли, що найкраще підходить кожному

Одні люди люблять гостре, інші - не терплять молочні продукти. Ті чи інші переваги в їжі можуть залежати від сузір'я, під яким народилася людина, передають Патріоти України.

З точки зору астрології, Близнюкам, наприклад, корисно налягати на шпинат, а Дівам – на лимони і мигдаль. Про це в своєму гороскопі для The Times of India розповів астролог Настур Беджаія Дарувалла.

Овен

Представники цього знака зодіака надають перевагу салату, волоським горіхам, картоплі, шпинату, цибулі, огіркам, сочевиці, яблукам, редису, лайму, квасолі і капусті. Для них корисні всі продукти, які покращують роботу мозку, особливо риба і мигдаль.

Телець

Таким людям добре вживати буряк, цвітну капусту, цибулю, огірки, мангольд, гарбуз. Також слід їсти часто, але в невеликих кількостях печінку, яловичину, баранину, яєчний жовток, горох, чорнослив, мигдаль. Вечеряти потрібно рано, а після обіду намагатися гуляти.

Близнюки

Для них особливо корисний шпинат, а також помідори, апельсини, стручкова квасоля, селера, абрикоси, сливи, морква, цвітна капуста, кокоси, багато м'яса, яловичина, омари, яйця, цибуля, пшениця. Але потрібно обходитися без сигарет і алкоголю.

Рак

Краща їжа для них – морепродукти і риба. Слід уникати всього крохмалистого. Випічка і торти протипоказані, хоча більшість Раків ласуни. Корисно їсти фрукти і овочі з високим вмістом води: диню, огірки, гарбузи, кавуни. Капусту, ріпу, салат і гриби теж можна вживати регулярно. Пийте багато води і не відмовляйте собі в шматочку солодкого перед сном.

Лев

Для цього знака зодіака добре підходять сирий яєчний жовток, спаржа, жито, інжир, лимони, кокоси, персики, насіння соняшнику, яблука. І вкрай необхідні мед і м'ясо. Слід регулярно вживати овочі з високим вмістом заліза.

Діва

Обов'язково включайте в ваш раціон лимони, мигдаль, цикорій, цільнозернову пшеницю, сир, маслини, овес, нежирну яловичину і баранину. Використовуйте рослинні масла для салатів і готування. Прийоми їжі повинні бути регулярними.

Терези

Спаржа, мигдаль, коричневий рис, горох, вівсянка, буряк, родзинки, пшениця, яблука, полуниця, шпинат і кукурудза. Це та їжа, яка потрібна Терезам постійно. Цукру і крохмалю варто уникати. Молоко і фрукти – можна. М'ясо краще їсти не частіше двох разів на тиждень і не вживати гостре.

Скорпіон

Обов'язково включіть в свій раціон інжир, цибулю, спаржу, гірчицю, зелень, цвітну капусту, кокос, редис, чорну вишню, нежирне м'ясо. За всяку ціну уникайте спиртних напоїв, стимуляторів і куріння.

Стрілець

Цьому знаку зодіака слід їсти чорнослив, яблука, овес, сирі яйця, полуницю, шкірку фруктів і овочів, фініки, вишню, помідори, стручкові боби, кукурудзу. Пам'ятайте, що пряні продукти і куріння – це не для вас. Рис – краще в помірних кількостях.

Козеріг

Слід регулярно їсти інжир, зелень, коров'яче молоко, апельсини, лимони, яєчний жовток, капусту, пшеницю, мигдаль, нежирне м'ясо, сир, коричневий рис, селеру, рибу, цільнозернову пшеницю. Хліба повинно бути мінімум.

Водолій

Корисна їжа: омари, салат, риба, волоські горіхи, груші, лимони, апельсини, яблука, устриці, редис, кукурудза, персики, грейпфрути. Вам піде на користь плавання і всіляка активність.

Риби

Обов'язково вживайте буряк, печінку, нирки, яєчний жовток, салат, цибулю, цільнозернові крупи, чорнослив, лимони, апельсини, яблука, виноград, шпинат, персики, баранину. Пам'ятайте, що в вашому випадку можливі захворювання серця і печінки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...