Капітуляцію Росії підпише молодий політик: Мольфар розповів, як завершиться війна в Україні

Пророцтво мольфара Модеста оприлюднив "Український молитовник", передають Патріоти України.

Старець Модест живе в карпатському селі. Мольфар отримав видіння про подальшу долю України та поразку Росії у повномасштабній війні. З його слів, повномасштабна війна в Україні завершиться підписанням Росією капітуляції. Як передбачив старець, Росія почне втрачати свої позиції на фронті та світовій арені після саміту миру, який відбувся у Швейцарії 15-16 червня.

За його словами, невдовзі можуть розпочатися мирні переговори, оскільки ЗС РФ зазнаватимуть колосальних втрат. Росію на мирних переговорах представлятиме молодий політик, який підпише капітуляцію Кремля. Крім того, старець запевняє, що ЗСУ перейдуть у контрнаступ і зможуть відвоювати захоплені Росією території.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 липня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 2 липень 2024, 5:20

Це 26 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. День обіцяє бути продуктивним і насиченим для всіх знаків зодіаку. Незалежно від вашого знаку, цей день може принести нові можливості, цікаві знайомства та важливі рішен...

"Не буде що їсти": Тарологиня шокувала передбаченням для України на зиму

понеділок, 1 липень 2024, 17:44

Відома тарологиня Яна Пасинкова шокувала гучним прогнозом - на українців чекає голодна зима. Про це - в ексклюзиві ТСН.ua, передають Патріоти України. "До того, що не буде врожаю. Не буде що їсти. Будуть якісь великі зміни, які стосуються фермерства, г...