"Кара Божа із назвою "Леонард": Астролог розповів про фатальну для Росії комету, яка здатна "звалити Путіна"

2022 рік проходить під знаком Тигра - у китайському гороскопі це вважається одним з найбільш кровожерливих звірів. У рік Тигра часто трапляються повстання та перевороти: Перша світова війна, "арабська весна", Карибська криза, вибух у Чорнобилі та багато іншого. Не буде виключенням й 2022 рік, який для України буде досить небезпечним. Існує можливість широкомасштабного нападу з боку Росії вже в березні. Про те, чи можливе в РФ повалення режиму Володимира Путіна, в інтерв'ю розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Як зазначає астролог, 12 грудня 2021 року над Землею пролітала комета "Леонард" - вона наблизилася до нашої планети на найближчу відстань. У цей час у Росії відзначається День Конституції.

"Комети вносять хаос і сум'яття, вони можуть зруйнувати всі плани, особливо тих країн, де був день Конституції. І з кометою завжди пов'язаний відхід з влади одного з правителів світу. Ось День Конституції РФ припадає на 12 грудня, і будемо сподіватися, що найближчими роками кара Божа, пов'язана із кометою "Леонард", просто знесе Путіна та його оточення", - заявив Росс.

За словами астролога, у рік Тигра відбуваються перевороти та зміни еліт – 2022 рік не стане винятком.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...