Кар'єрний ріст та матеріальні статки. Кому сьогодні сприяють зорі: Гороскоп на 13 лютого

13 лютого – день фантазерів, естетів та експериментаторів. Усе старе піддаватиметься критиці. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато витрат можуть обмежити вашу платоспроможність, - говорить Олена. – Не дозволяйте себе ошукати. Скоротіть список покупок. Приємні емоції принесе відпочинок у колі родини. Не час приймати на роботу нових співробітників. Вони принесуть із собою проблеми. Очі потребують естетичної насолоди. Для покращення настрою погуляйте мальовничими вулицями й парками. Фотографуйте, малюйте. Подумайте про нові інтер'єрні рішення. У Тельців і Водоліїв з'явиться шанс розбагатіти. Варто погоджуватися на пропозиції, які отримаєте від шефа. Кар'єрний ріст не забариться. Приділіть більше часу водним процедурам зранку й перед сном. Пийте чисту воду протягом дня. Хотітиметься нових гастрономічних відчуттів. Запросіть коханих у ресторан. Спробуйте новинки із меню. У такій атмосфері почуєте багато хорошого про себе".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Успішною буде комерційна діяльність. Додатковий заробіток швидко наповнить вашу кишеню. Дефіциту коштів не відчуєте. Батьки допомагатимуть знайти вам пару. Відмовтеся від нав'язаного знайомства.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Робота не дозволить проводити більше часу із рідними. Не засмучуйтеся. Частіше телефонуйте коханим і дітям. Чоловіки нарікатимуть на проблеми з потенцією. Організм потребує відпочинку. Зараз не час дбати про поповнення у родині.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно проявляти ініціативу. Зачекайте. Через тиждень ваші ідеї будуть більш затребувані. Рухатиметеся поволі, але скоро досягнете бажаного результату. Цікаві зустрічі чекають на тих, хто вирушить кудись на потязі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Підвищення на роботі вас потішить. Настає період плідної праці. Усього досягаєте наполегливістю. Зараз не треба змінювати місце роботи. Працюйте над тим, що хочете завершити до весни.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Заробітки зростають. Подбайте про надійне збереження коштів. Зараз не час їх кудись вкладати. Може виникнути бажання реанімувати давні стосунки. Утримайтеся від такої ідеї, бо скоро пошкодуєте. Говоріть тихіше, уникайте холодних напоїв, щоб не турбував біль у горлі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

На вас чекає кар'єний ріст. Скрутна ситуація у бізнесі протримається до кінця зими. Убезпечити від кризових ситуацій та утриматися на плаву допоможуть нові інвестори. Можете опинитися в епіцентрі пліток. Не довіряйте свої таємниці малознайомим людям.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День проживете бадьоро. Вам нічого переживати. Поруч будуть люди, готові вас підтримати. Займіться облаштуванням оселі. Заробіток потішить. Не поспішайте спускати гроші на шопінг. Знайти свою пару буде важко. Зустрічі носитимуть виключно діловий характер.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Шукайте можливості реалізувати себе. Не заздріть друзям. Уникайте образ в їхню адресу. Зараз їм знадобиться ваша підтримка. Добре знаєте, чого хочете, і впевнено рухатиметеся в обраному напрямку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У стосунках з коханими відчуєте похолодання. Не наполягайте на відвертих розмовах. Будь-що уникайте конфлікту. Зараз партнерам потрібно побути на самоті. Ви будете впертими і наполегливими. Бажання вирішити свої проблеми будь-яким способом може тільки нашкодити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Можуть ставити нові умови на роботі. Від того, чи погодитеся на них, залежатиме розмір зарплати. Незабаром доведеться шукати нове місце роботи. Цікавих фінансових пропозицій буде вдосталь.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Напруження у стосунках зростає. Поживіть деякий час окремо від коханих. Покращити матеріальне становище вдасться в середині тижня. Розширювати бізнес краще від вівторка до четверга.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Говорити про фінансовий успіх зарано. Витрачайте гроші на найнеобхідніше. Будьте вірними коханим. За флірт із колегами доведеться поплатитися посадою. Не варто ризикувати власним авторитетом. Знаходьте час на гімнастику та йогу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...