Карта миру і паж жезлів: Мольфар і відьма зробили розклад на картах таро про закінчення війни

"Мольфар" Макс Гордєєв та "головна відьма України" Марія Тиха вирішили об'єднати свої зусилля задля того, щоб дізнатися, чи закінчиться війна в найближчі три роки, чи буде продовжуватись набагато довше, як прогнозують деякі екстрасенси та військові експерти, передають Патріоти України.

Мольфар Гордєєв запропонував відьмі Марії Тихій витягнути з колоди по одній карті Таро, яка стане сигнифікатором (уособленням) ситуації з агресією рф проти України. За його словами, за однією цією картою буде видно загальну ситуацію. «Чітке питання: чи закінчиться війна у найближчі три роки», — сказав Гордєєв.

Після цього відьма виклала на стіл одну з карт Таро. «Карта миру», — лаконічно сказала Тиха. Мольфар виклав і свою карту.

«Паж жезлів. Ця карта — звістка. Тобто, приємна, несподівана новина. І на додаток… Відновлення, дуже сильне відновлення бачу. Бачу, що війна ще рік точно ще буде. Також, я впевнений, що ми переможемо і варіантів інших немає», — наголосив мольфар Гордєєв.

Тому, виходячи з результатів карткового розкладу, найімовірнішим сценарієм залишається той, в якому російсько-українська війна триватиме ще щонайменше рік, але закінчиться протягом наступних трьох років.

Нагадаємо, що раніше Марія Тиха запевнила, що спочатку буде звільнено Херсонську область, а потім — Крим. Крім того, вона передбачила нові удари ЗСУ по російських кораблях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...