Карти сплутає молодик: Астролог склала місячний гороскоп на наступний тиждень - можливі великі неприємності

Згідно з місячним гороскопом, з 1 по 7 листопада 2021 року на землян чекає сприятливий і насичений тиждень. Важливе значення у зазначений період матиме молодик, який відбудеться 5 листопада (до цього триватиме період спадного Місяця), пише FTimes з посиланням на астролога Наталію Гур'янову, передають Патріоти України.

1 листопада, понеділок (26-й місячний день)

У перший день листопада 2021 року Місяць розташовуватиметься у своїй останній чверті у сузір'ї Діви. День може виявитися скандальним та метушливим. Краще зайвий раз промовчати і не виявляти свої негативні риси, у тому числі злість та агресію.

2 листопада, вівторок (27-й місячний день)

У вівторок Місяць перейде на знак Терезів. Вона, як і раніше, в останній чверті. Цього дня варто дослухатися до власної інтуїції, зайнятися навчанням та самовдосконаленням.

3 листопада, середа (28-й місячний день)

Місяць, як і раніше, перебуває в останній чверті і розташовується в знаку Терезів. День буде дуже сприятливим для всіх справ та проектів. Час очищення як внутрішньої, так зовнішньої гармонії.

4 листопада, четвер (29-й, 1-й місячний день)

Місяць переходить у знак Скорпіона, в молодик о 23:15. День, коли потрібно пробачити всіх кривдників, а також розпочати планування нових перспективних та довгострокових справ.

5 листопада, п'ятниця (2-й місячний день)

День молодого місяця. Місяць так само перебуває в Скорпіоні. Це енергетично особливий день, коли потрібно накопичувати сили по максимуму, готуючись до нового ривка. Крім того, необхідно озброїтися оптимізмом і вірою в себе та власні сили.

6 листопада, субота (3-й місячний день)

Місяць розташовується у знаку Стрільця, у фазі молодика. Цього дня можна і потрібно робити активні дії та реалізовувати всі раніше намічені та актуальні плани.

7 листопада, неділя (4-й місячний день)

Останній день цього тижня буде дуже складним. Місяць у знаку Стрільця, у фазі молодика, що призведе до ризиків спокус та гріхопадіння. Візьміть себе в руки і постарайтеся провести цей день спокійно і без подій. Ще краще — залиштеся вдома на самоті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...