Керченський міст зруйнують, настане великий перелом: Росс назвав терміни звільнення Криму

Астролог Влад Росс заявив, що повернення Криму під контроль України чекати залишилося недовго. За прогнозом фахівця, вже за рік-два на півострові, який у 2014 році анексувала РФ, знову ходитиме гривня, передають Патріоти України.

Як розповів астролог в коментарі Главреду, вибухи, що почалися 9 серпня в Криму на військових об'єктах, докорінно змінили хід російсько-української війни на користь України.

"Збувся мій прогноз про те, що в серединну точку між затемненнями, 6-9 серпня, складеться ситуація, яка якісно розгорне хід війни Росії та України", – зазначив Влад Росс. За словами астролога, в серпні, особливо після "ударів" в Криму, війна увійшла в інше русло.

"Стало зрозуміло, що Україна нічого не боїться. Звільнення Криму - це питання часу. Після входження Марса в Близнюки ми почнемо бомбити не лише мости Херсона, а й Кримський міст. А Кримський міст - це голка Кощія Безсмертного. Його яйце - це Крим, а голка – міст. Як тільки Україна почне завдавати ударів по Кримському мосту, а вона зробить все, щоб по ньому стало неможливо пересуватися, як і по мостах Херсона, трапиться великий перелом", – запевнив Росс.

Астролог вважає, що Кримський міст може бути зруйнований вже зовсім скоро. За його словами, вересень для цього – хороший період.

"Марс, планета руйнування, йде по Близнюках, а Близнюки – символ мостів. Ось мости і почали валитися, зокрема, в Херсонській області. Ця ж історія буде і в Криму. Навіть якщо Кримський міст не буде повністю зруйнований, окремі його прольоти будуть знесені, і росіяни не зможуть ним користуватися", – уточнив фахівець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...