"Керуватимуть чоловік із жінкою": Мольфар Довбуш розповів, коли закінчиться війна в Україні і що буде потім

Мольфар із Карпат Довбуш поділився прогнозом, як і коли закінчиться війна в Україні та яке майбутнє на нас чекає вже після війни. Про це він розповів кореспондентці ТСН Оксані Радіоновій, передають Патріоти України.

"Україна стане Україною, коли мають прийти і нею керувати чоловік із жінкою. Жінка буде старшою, чоловік буде їй допомагати. Хто вони, я не знаю. Вони ще заховані поки що. В кінці серпня парад планет буде, п'ять планет сходяться, і я думаю, що і перемога буде. Був 1991 року парад планет – то Союз розпався. А зараз, я думаю – Росія менша. Для перемоги потрібна віра й сила", – каже мольфар.

На його думку, за результатами війни Україна зможе повернути Крим і всі інші окуповані території."Я ще думаю, чи нам ще оця Кубань повернеться до нас", – розмірковує Довбуш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...