Хочуть вірити в казкове кохання: ТОП-5 наївних жінок за знаком Зодіаку

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представниці яких, як магнітом, притягують до себе мерзотників. Приречені любити негідників Овни, Тільці, Скорпіони, Стрільці та Риби. Про це пише MixNews, передають Патріоти України.

Овен

Рішучі дівчата-Овни самі обирають чоловіка і домагаються його, використовуючи розум та цілеспрямованість. У результаті народжені під цим сузір'ям лютують, тому що усвідомлюють, що знову закохалися в морального виродка.

Телець

Представниці цього знака Зодіаку, відомі своєю відданістю, готові багато простити своєму обранцю, і не хочуть миритися з тим, що помилилися у виборі. Вони розуміють, що обрали не того, надто пізно.

Скорпіон

Кредо хитромудрих жінок-Скорпіонів – бачу мету, але не бачу перешкод. При цьому вони не йдуть напролом, а домагаються свого за допомогою завзятості та хитрощів. Захоплені досягненням мети, мисливиці забувають спочатку добре оцінити душевні якості своєї здобичі.

Стрілець

Народжені під цим сузір'ям часто мешкають у світі ілюзій. Вони мріють про принца на білому коні та не припускають, що він може не закохатися в них. Розчарування буває болючим, коли вони помічають, що їхній обранець не палає від пристрасті, а переслідує меркантильні інтереси.

Риби

Мрійливі панночки-Риби, як і дівчата-Стрільці, часто бувають обдурені чоловіками, не обтяженими моральними принципами. Їм так хочеться вірити в казкове кохання, що негідникам нескладно скористатися їхньою наївністю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...