Хто ви по зодіаку майя? Точність цього гороскопу вражає!


На відміну від звичної нам астрології, в якій налічується 12 знаків зодіаку, астрологія майя включає цілих 19, передають Патріоти України.

Дізнайтеся, до якого з них відноситеся ви.

Чень: 2-21 січня.
Цей період символізує нічний час. Це говорить, що ніч по-справжньому надихає вас. Люди, народжені в цей період, справжні «сови». Часто в проміжку з 4.00-9.00 ви відчуваєте прилив сил і бажання творити, вас можуть відвідувати креативні ідеї та натхнення.

Йаш: 22 січня – 10 лютого.
Це дійсно унікальний знак. Люди, народжені в цей період, завжди відкриті до спілкування, люблять оточуючих, з радістю прийдуть на допомогу навіть малознайомим людям. Ви всіма шляхами уникаєте конфліктів. Ви створюєте мир і спокій навколо себе, можете порозумітися навіть з найскладнішими людьми.

САК: 11 лютого – 2 березня.
Люди, народжені під цим знаком, завжди готові до нових перемог. Ледь відкривши очі з ранку, вони починають планувати сьогоднішні звершення. Вони люблять ризикувати та весь час кидають собі виклик. Їм подобається виходити із зони комфорту і перемагати себе.

КЕН: 3-22 березня.
Баланс, мир і спокій — це про вас. Життя вашої мрії — тихе і спокійне, ви не любите змін, а будь-які конфлікти вимотують вас. «Мир у всьому світі» — ваш головний девіз по життю, ви намагаєтеся помирити всіх навколо.

У вашому випадку важливо дотримуватися кордону в спілкуванні з деякими людьми, вони можуть користуватися вашою добротою і просто вилазити на голову.

МАК: 23 березня – 11 квітня.
Ви справжній конспіратор. Оточуючим не знають — що ви думаєте, і взагалі що ви за людина! Ви не любите базікати даремно, особливо про особисте, відкриваючись лише тим, хто пройшов перевірку часом. Це створює інтригу навколо вас — ви загадкові та таємничі. Постійно пробуджуєте непідробний інтерес до своєї персони.

КАНКІН: 12 квітня – 1 травня.
Це знак — уособлення Сонця і Землі. Вам вкрай важливо проводити час на природі. Ви як ніхто вмієте помічати красу природи, тому у хвилини відчаю і навіть серйозних життєвих випробувань саме красиві місця будуть найкращими ліками для вас.

Ви цілком можете стати успішним фотографом, адже помічаєте найкрасивіші пейзажі. Подорожі, активний відпочинок, прогулянки по лугах і пляжам — то, що захоплює і наповнює вас.

МУВАН: 2-21 травня.
Грозові дощі — то, що наповнює вас силами, адже це ваша стихія. Ви людина високих моральних принципів: чесність і порядність — ось чим ви керуєтеся по життю. Попри складність і особливості ситуації, ви залишитеся вірним свої переконанням і цінностям.

Ви обожнюєте дізнаватися щось нове, любите вчитися, обожнюєте детективні історії й головоломки. Ви смілива людина, яка готова боротися до кінця за справедливість

Пекс: 22 травня – 10 червня.
Ягуар — ваш покровитель, а це тварина була священною у древніх Майя. Ви природжений лідер: сильні, амбітні, мудрі та харизматичні. У вас є всі задатки переможця. Для вас важливо застосовувати ці якості на благо оточуючим, допомагаючи їм досягати мети.

КАЙАБ: 11-30 червня.
Ваша тварина-покровитель — черепаха, яка символізує духовність. Ви любите шукати таємний сенс в усьому, і завжди намагаєтеся докопатися до суті. Вам цікаво зрозуміти справжні причини вчинків людей. Іноді ви можете виснажувати себе самокопанням, намагаючись зрозуміти свою суть.

Кумка: 1-20 липня.
Ви не з тих, хто думає, що все «падає з неба». Ви готові старанно працювати заради свого благополуччя, знаєте ціну успіху і перемог. Ви наполегливі та працелюбні, вас не зіб’ють зі шляху труднощі та тимчасові невдачі.

Вас не можна назвати любителем змін, але ви здатні адаптуватися до змін і рухатися далі заради досягнення заповітної мети.

ВЕЙЕБ: 21-25 липня.
Це особливі дні календаря Майя, адже цей часовий період триває всього п’ять днів. Представники цієї культури вірили, що в цей час на землю спускаються примари, які сіють хаос у світі. Але нехай вас це не лякає, навпаки: ті хто народжені в цей час мають містичне сприйняття світу.

ПОП: 26 липня – 14 серпня.
Під цим знаком також народжуються справжні лідери. Ви можете легко керувати найскладнішими проєктами, завжди приводячи їх до успіху. Попри те, що ви досить жорсткий керівник з суворою дисципліною, ви піклуєтеся про своїх підлеглих і вам щиро небайдуже їхнє самопочуття.

ВУ: 15 серпня – 3 вересня.
Ви талановиті в лідерстві, завжди готові прийняти виклик, обожнюєте конкурувати та швидко адаптуєтеся до змін. Вас тягнуть таємниці та загадки, археологічні знахідки й культура стародавніх цивілізацій. Подорожі по таких місцях неодмінно подарують вам заряд позитиву та енергії.

СІП: 4-23 вересня.
Ви дуже відповідальний, щирий і відкритий чоловік, можете бути хорошим керівником. Червоний колір буде наповнювати вас енергією і силою, тому аксесуари або одяг цього кольору вам принесуть удачу. Кращий спосіб відновити сили або позбутися від стресу — це прогулянка по лісі або парку, підійде спокійна їзда на велосипеді.

СОТЦ: 24 вересня – 13 жовтня.
Ви дуже чутливі та володієте тваринною інтуїцією. Вас неможливо провести навколо пальця, будь-який обман ви відчуваєте за версту. При цьому ви не засуджуєте людей за їх недоліки, адже впевнені, що це не найкращий спосіб будувати відносини.

СЕК: 14 жовтня – 2 листопада.
Ви назавжди зачаровані красою нічного неба: сузір’я і планети та духовні сфери приводять вас в захват! Попри свою романтичну натру ви той, хто вміє бачити ситуацію об’єктивно. Від вас не вислизне найменша деталь, ви практичні та вмієте скласти чіткий план дій.

КСУЛ: 3-22 листопада.
Ви рідкісний оптиміст. Відданість і безумовна любов до близьких виділяє вас на тлі інших знаків. Ви вірите в життя після життя, і на відміну від більшості людей відчуваєте, що це не кінець, а початок нового шляху. Це рідкісна риса, яка допомагає вам зберігати оптимізм навіть в складних ситуаціях, ви шукаєте позитивні сторони та намагаєтеся налаштовуватися на успішний результат.

ЯКСКІН: 23 листопада – 12 грудня.
Ви цілитель по природі — своїми словами та енергетикою ви здатні «вилікувати» будь-кого, заряджаючи радісним настроєм. Негатив просто розчиняється поруч з вами, ви здатні надихнути будь-кого! Але коли проблеми стосуються вас, то ви можете впадати в справжній розпач, і тут вам стане в пригоді допомога оточуючих.

МОЛ: 13 грудень – 1 січня.
Випробування і проблеми роблять вас лише сильнішим, труднощі ви сприймаєте як уроки долі. Навіть в найболючіших ситуаціях ви здатні помітити плюси: ви впевнені, що вони роблять вас кращим

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...