Хто здолає усі перешкоди і відчує себе "на коні": Гороскоп на 30 травня

30 травня прислухайтеся до своїх бажань. Менше орієнтуйтеся на поради доброзичливців. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок - день креативних людей, - говорить астрологиня. – Нехай сумніви не беруть верх над вільним польотом фантазії. Не варто терпіти того, що заважає вам рухатися до мети. Сміливим і творчим таланитиме цього дня. Тельці і Леви, Терези і Водолії легко здолають усі перешкоди і відчує себе справжнім щасливчиками Можна починати ремонтні роботи. Варто подбати про затишок у домі. Купуйте речі, які зроблять ваше життя більш зручним. Бракуватиме уважності й наполегливості. Будьте мудрими. Уникайте конфліктів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

День великих обіцянок і марних сподівань. Не варто чекати подарунків долі. Доведеться наполегливо працювати. Складайте плани на літо.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вигідні фінансові пропозиції пройдуть повз вас. Але засмучучатися не слід. Якщо розумно розприділятимете фінанси, то скоро виграєте від цього. Займіться підбором дієти. Набирайтеся сили на цілий рік.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почуватиметеся везунчиками, бо вміло маніпулюватимете оточуючими, впливатимете на події та ситуації. Часто братиметеся за те, що майже нереально зробити, але легко отримаєте бажане.

Рак (22 червня – 22 липня)

З'явиться впевненість у завтрашньому дні. Самопочуття залежатиме від того, який настрій створите навколо себе. Зараз ви сповнені сил та енергії, здатні розворушити сонних колег, швидко та легко виконати роботу, яку відкладали не один місяць.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Доведеться приймати рішення тут і зараз. Часу на роздуми бракуватиме. Якщо опустите руки, будете змушені підкоритися чужій волі. Марно брати участь у змаганнях і пропонувати свою кандидатуру на іншу посаду. Конкуренти випереджатимуть.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будьте обережні з оформленням фінансової документації. Скупий платить двічі. Шукайте компромісу і не піддавайтеся на умовляння. Бережіть дихальні шляхи. Вчасно лікуйте кашель. Не допускайте розвитку пневмонії.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Роботи буде вдосталь. Та найбільш привабливі пропозиції дістануться конкурентам. Позбавтеся небажаних зв'язків. Через стосунки з людьми, які вам байдужі, втратите можливість зустріти свою половинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Більше заробити зуміють ті, хто добре думає, перш ніж приймає рішення. Не позичайте гроші. Відганяйте від себе сумніви і страхи. Прислухайтеся до власних бажань. Відкладіть ремонт. Не можна виставляти на продаж нерухомість і авто.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не треба піддаватися на чиєсь "спробуймо". У результаті вас згодом звинуватять у всіх гріхах. Годі братися за справи, які не принесуть ні грошей, ні задоволення. Меблі і техніку купуйте на вихідних. Користуйтеся живильними кремами для рук.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зарплату затримуватимуть. Позичати гроші не слід. Порозумітися з друзями буде важко. Згодом шкодуватимете про різкі висловлювання на їхню адресу. Приймайте людей такими, якими вони є, або відпустіть.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відчуєте, що зміни вже близько. У найближчі тижні справді щось зміниться на краще. Це час кар'єрного зростання. Поруч з вами гарні, але сором'язливі половинки. Вони навряд чи зважаться зробити перший крок на зустріч. Якщо не візьмете ініціативу у свої руки, пошкодуєте про це.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зберігайте стосунки, які маєте. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Потребуватимете сильного плеча поруч. Зараз ви виконуєте роль берегині. Поки партнери зароблятимуть, ви дбатимете про добробут і мир у домі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...