Хтось буде задоволено підраховувати прибутки: Фінансовий гороскоп на 26 грудня - 2 січня для всіх знаків Зодіаку

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість кому зі знаків варто приготуватися до надзвичайної грошової удачі, а кому потрібно роздати старі борги до Нового року, зазначають Патріоти України.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам варто бути обережними з грошима. Понеділок-вівторок - найнебезпечніші дні, не виключені великі втрати і збитки як в особистій так і в професійній сфері. У середині тижня вас перейдуть питання складчини або поділу майна. А в суботу ситуація злегка зміниться - вам посміхнеться грошова удача. Не виключено, що вам підвернеться можливість додаткового заробітку або вдасться вирішити складне питання.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

До Нового року Тільцям підвернеться шанс провернути справу з чужими грошима. Ви зможете відстояти свої інтереси в загальному бізнесі. Сприятливий тиждень для того, щоб брати в оренду техніку. У новорічну ніч варто утриматися від будь-яких фінансових ризиків, особливо з чужими грошима. На вихідних викиньте всі думки про гроші з голови і насолоджуйтеся святом.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки на цьому тижні зіткнуться зі справою, яка буде стосуватися кредиту, спільного майна або грошей. Зірки попереджають, що в цей період вкрай небажано брати і давати в борг, щось орендувати або здійснювати необов'язкові покупки. А ось повертати борги, навпаки, потрібно. У середині тижня вас закрутить рутинна канцелярська робота: підписання документів, отримання довідок.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

До Нового року Ракам можна брати великий кредит або інвестувати велику суму грошей в якийсь серйозний значний проект. Гарний час для оренди майна на вигідних умовах. В кінці тижня вам може надійти важлива фінансова інформація.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Не найкращий тиждень для вирішення фінансових питань. З плюсів тижня - ви можете розраховувати на повернення старого боргу або грошові надходження від давно виконаної роботи. Передноворічні покупки будуть вдалими. Незважаючи на те, що це не найвдаліший грошовий період, вже в середу починається тривалий період, протягом якого ви можете розраховувати на фінансове везіння. Однак гроші не впадуть вам на голову, цей процес набирає розгін. Але необхідно налаштувати себе на успіх.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

На початку тижня вам необхідно роздати старі борги, підрахувати витрати і подумати, як раціонально витратити залишок. Не йдіть на поводу у імпульсивних бажань, і тоді грошей вистачить на всі приємні задоволення і подарунки близьким і рідним людям. Вже в середині тижня ви послабите свою фінансову хватку, і грошові питання відійдуть на другий план. Вас вже огорнула передсвяткова метушня і думками ви вже наряджаєте ялинку, печете імбирне печиво і кришите Олів'є.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

На початку тижня вас можуть підстерігати великі витрати на облаштування житла. У середу і четвер не варто вирішувати грошові питання, не виключені втрати і збитки. Однак добре буде роздати борги і очистити простір навколо себе, таким чином залучаючи позитивну енергію. У суботу вас може порадувати несподіваний поворот у важливому питанні.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

До кінця року Скорпіонам необхідно зосередитися на вирішенні одного важливого фінансового питання не розпорошуючись по дрібницях. Ініціатива і наполегливість в цій справі увінчаються потрібними вам результатами. У новорічну ніч будьте уважні до грошей і речей – підвищується ризик крадіжки або поломки. На вихідних можна дозволити собі зайві витрати, однак якщо впевнені в тому, що бюджет це витримає.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Питання матеріального плану виходять на перший план для Стрільців. На початку тижня не варто здійснювати великі придбання і вкладення. Не виключені несподівані грошові надходження в середу. На вихідних грошова фортуна на вашому боці - вас чекають цінний подарунок або солідна премія.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні у Козерогів вийде непогано заощадити. Накопичені гроші можуть піти на вирішення важливого питання. Ближче до кінця тижня будьте уважнішими до витрат. Речі і послуги можуть виявитися не такими хорошими, як на перший погляд. У неділю до вас прийде фінансова інформація.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

З середи у вас раніше календарного почнеться рік фінансових удач. Ви можете не помітити цього: події ще повинні набрати розгін. Але можете символічно відзначити початок фінансового везіння. Може вам пощастити і зараз, але в цьому випадку везіння буде пов'язано з чимось в минулому: повернуть старий борг, заплатять за роботу, яку ви вже зробили раніше, ви знайдете те, що втратили. Для нових починань тиждень невдалий - не можна багато витрачати, купувати дорогі речі, запускати нові проекти, інвестувати

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня потрібно владнати всі фінансові взаємини з іншими людьми. Роздайте і зберіть борги, ще раз обговоріть складчину до свят, щоб не залишилося неясних моментів, поверніть речі, які брали покористуватися. Перегляньте і, якщо потрібно, змініть умови договорів страхування, кредиту, оренди. Якщо ви все це зробите, потім до кінця тижня зможете більше не думати про гроші.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...