"Хвиля вогню і руйнувань": Екстрасенс прогнозує важкий період для України

Відомий український екстрасенс Рубіна Цибульська дала прогноз на осінь для України в 2022 році. Своїми прогнозами вона поділилася на YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Вересень - важкий і напружений місяць

"Імператор, який керує країною, знову стоїть на сторожі народу і захисту територій. Ворог знову будує план повалення імператора, за яким стоїть серйозний і міцний захист", - пояснює вона. За інформацією екстрасенса, найголовніша підтримка нашого президента - всередині країни.

Також Цибульська каже, що у вересні будуть переговори знову. Будуть ухвалюватися нові закони, очікується підписання важливих документів. "Піде хвиля вогню і руйнувань. Вересень - важкий і напружений місяць для правителя України", - прогнозує екстрасенс.

Жовтень - багато чого досягнуто

Не менш складним буде жовтень. У цей місяць Рубіна передрікає військові дії і руйнування, боротьбу за ресурси і гроші. Можлива зрада серед союзників. Як каже Цибульська, можливе укладення таємної угоди, досягнення важливих угод. Але при цьому дуже багато досягнуто, і дороги назад немає.

Листопад - Україна оновиться

Україна зміцніє, відбудеться перезавантаження, країна оновиться. Десь, в якихось містах, можлива інформаційна війна. "Імператор стоїть перед вибором. Але допомога союзників у потрібний момент виявиться несподіваною і допоможе ухвалити важливе рішення", - говорить екстрасенс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...