Кінець першого місяця весни стане особливим для українців: Гороскоп на 31 березня

31 березня – день нестандартних ситуацій на роботі й у побуті. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Він застереже від неприємностей, рекомндує астрологиня Олена Максимова.

"Досить близько до серця сприймати новини і плітки, - говорить астрологиня. – Оточуйте себе прекрасним. Освіжіть дизайн у домі та гардероб. Не час змінювати місце роботи. Нова посада не принесе очікуваних переваг. Зберігайте спокій. Не поспішайте з висновками. Беріться до справ, добре продумавши свої дії. Не варто займатися кількома справами водночас. Утримати увагу на кількох напрямках буде важко. Кінець місяця стане особливим для України та українців. Матимемо кілька важливих новин з передової. Пишатимемося звитягою свого війська. Це день особливих і невідворотних змін на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Більшість клопотів створите собі самі. Покупки розчарують. Викинете багато грошей на техніку, яка ламатиметься, та одяг, що не будете носити. П'ятниця не буде надто продуктивною. Не вимагайте від себе більше, ніж можете.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не позичайте гроші. Борг повернути вчасно не вдасться. Кредитор може вимагати більше, ніж позичив. Увечері на вас чекають приємні несподіванки. Є шанс познайомитися з цікавими людьми. Не робіть вибір між коханими і друзями. Познайомте їх та проводьте час разом.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Очікуйте на позитивні зміни у матеріальній сфері. Слідкуйте за своїми речами у людних місцях. Діти та літні родичі змагатимуться за вашу увагу. Доведеться постійно робити вибір, кому приділити більше часу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Найвдалішими будуть вечірні години. У цей час треба приймати важливі рішення. Якщо знехтуєте, то справи доведеться відкласти до травня. Відбудуться зміни у режимі роботи та її оплаті. Не опирайтеся змінам, тоді вони пройдуть на вашу користь.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Знадобиться уміння орієнтуватися у нестандартних ситуаціях. Особливим цей день стане для тих, хто не боїться заборон і досягає усього, чого хоче. Здоров'я залежить від того, що будете пити. Не варто налягати на енергетики і газовану воду. Чиста вода покращить травлення і самопочуття.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будуть великі сподівання на гарні заробітки. Але гроші можуть затримувати. Не допускайте безсоння. Інакше ваша робота не принесе бажаного результату. Партнери критикуватимуть і вказуватимуть на помилки. Прислухайтеся.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Помічатимете негативні якості людей, яких недавно вважали найкращими. Не спішіть критикувати коханих і розчаровуватися у них. Будьте гостинними. Родичі і друзі наповнять вашу оселю радощами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не витрачайте більше, ніж планувати. Купувати взуття краще наступного тижня. Легко набуватимуться шкідливі звички. Не пробуйте палити, не налягайте на спиртне. Не варто довіряти снам. Вони не будуть віщими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Інтуїція не підведе. Ви передчуватимете майбутнє та розкриєте у собі цілительські здібності. Креативте, працюйте із самовіддачею і одержите хороші преміальні. Ваші таланти помітять. Запропонують підвищення посади.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей буде вдосталь. Станьте спонсором для своєї родини. Придбайте річ, про яку давно мріяли. Кохані дивуватимуться вашим ініціативам. Організовуйте дні народження друзів, вечірки та зустрічі випускників.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це вдалий час, аби зайнятися своїм будинком, дачею, гаражем. Грошей бракуватиме. Не женіться за стабільністю. Поки що доведеться перебиватися малим. Виручатиме бартер. Не варто одружуватися та приймати пропозицію про шлюб.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зараз не час розслаблятися і плисти за течією. Якщо мрієте здобути нову професію, варто записуватися на курси та брати уроки у репетитора. Знання легко засвоюватимуться.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...